Tudjátok,hogy hamarosan két éves a keva?

KérdésekTudjátok,hogy hamarosan két éves a keva?
16 Válasz
Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 És én 2-évvel idősebb lettem!!

rgyorgy answered 12 év ago

Most már én is tudom, és szívből gratulálok!

Sára Biró answered 12 év ago

 Nagyon szépen köszönjük.

Krisztina Kiss answered 12 év ago

Hát csak gratulálni tudok nagyon jó munkát végzel itt az eredmény-:))

Sára Biró answered 12 év ago

 Krisztikém közösen,Veletek:-)

Gyöngyi answered 12 év ago

Én ugyan nemrég csatlakoztam, és csak gratulálni tudok. Nagyon hasznos az oldal és örülök, hogy rátaláltam. Jó egészséget kívánok Sárika, remélem sokáig tudunk ezen az oldalon keresztül egymásnak tanácsokat adni és a Te szakszerű tanácsaidat külön köszönöm! Sokat segítenek.

jaskó answered 12 év ago

 A KEVA egyre jobb és egyre többen jönnek és érdekes módon itt szinte nem lehet találkozni az emberi butaság megnyilvánulásaival. Ugye ha valami jól van szerkesztve, ott a minőség is megjelenik. Gratulálok a második évfordulóhoz! Kérek mindenkit, hogy legyen ugyanolyan aktív, mint eddig! Sárikának pedig szeretnék köszönetet mondani a munkájáért és sok ikert, kitartást kívánni a továbbiakhoz!

katalin answered 12 év ago

Hihetetlen!El se akarom hinni de az biztos hogy rengeteg embernek nyujt segitséget mert sokan vannak olyanok akik csak olvassák és nem irnak.És természetesen nagy köszönet Sárinak fiának és barátainak.Én else tudnám képzelni nélküle az életem már mindennap benézek.

rgyorgy answered 12 év ago

Kedves Sárika, szeretném ajánlani külföldön élő cukorbeteg ismerősömnek az oldalt.
Vélemény?

Marika answered 12 év ago

Szívből gratulálok a KE-VA második szülinapja alkalmából , már én is másfél éve tagja vagyok a csapatnak , nagyon köszönöm , hogy befogadtatok !!!!!Jó erőt kitartást kívánok a további munkához és sok jó kérdést és válaszokat , hogy mindig tanuljunk valamit ami segít és előre visz !!!