Tudjátok , hogy a pénz milyen komoly forrása a fertőzéseknek ????

KérdésekTudjátok , hogy a pénz milyen komoly forrása a fertőzéseknek ????
Marika kérdezte ennyi ideje: 12 év

Itt az influenza szezon , sokkal többször mossunk kezet fűként , ha pénz volt a kezünkben .

6 Válasz
Sára Biró answered 12 év ago

 Bizony igaz sok betegség forrása, nem is gondolnánk milyen veszélyes amikor megveszünk  például egy pogácsát és utána kézmosás nélkül megesszük. A másik idegesítő dolog az,hogy pl. vásárolok egy büfében és a szendvicset minden kézmosás nélkül megcsinálja az eladó!!!

katalin answered 12 év ago

Hát bizony igaz a férjem autobusz vezetö és ö nagyon figyel rá sürün mos kezet de igy se lehet kivédeni teljesen.

etelka1964 answered 12 év ago

Igen erre sokan nem figyelnek oda,ha az ember elsétál egy pogiüzlet előtt mindenki nyugodtan eszi a pogácsát bele se gondolunk,ha éhesek vagyunk mit is eszünk meg.Én szoktam kis fertőtlenítő törlőkendőt a táskámban hordani és azzal megtörlöm a kezem és csak utána eszem.

Krisztina Kiss answered 12 év ago

ÉN ugy védekezem, hogy sohasem eszek ilyen helyen akár milyen éhes vagyok is meg várom mig haza érek kézmosás és csak azután lehet az evés. Ez kissé  rigolya de én ilyen vagyok.

Ati42 answered 12 év ago

Valóban oda kell figyelni a pénzre,meg mindenre amit megfogunk tömegközlekedésen bárhol. Sok betegséget meg lehet előzni a kézmosással.

matildxd answered 12 év ago

 Régebben bele se gondoltunk,hogy mi mindent megeszünk. Én is csak otthon eszem,amikor valahova elmegyek gyümölcslevet viszek,és pl. kekszet csak akkor eszem ha nagyon muszáj.