Ti szoktátok előretervezni az étkezéseiteket ?

KérdésekTi szoktátok előretervezni az étkezéseiteket ?
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 11 év
5 Válasz
jaskó answered 11 év ago

Igen! Általában a várható napi fizikai terhelés mértékéhez igazítjuk az étel t. Ezen belül most csak a vércukor emelő hatását és CH tartalmát érterm, mert, hogy mi készül, az teljesen mindegy, csak feleljen meg az előre tervezetteknek. Nagy a választék és mindig kerülöm az ismétlődéseket.

Sára Biró answered 11 év ago

 Többiek?  Lányok pl. a főzésben szoktatok tervezni?

Pityu answered 11 év ago

Most, hogy közeledik a tavasz, kezdödnek a kerti munkák, több feladat, több mozgás jellemző napjaimra. A napi munkát természetesen terv szerint végzi az ember, legalább is én úgy szoktam. A munka elvégzéséhez, bizonyos mennyiségű többlet energiára van szükség, és ezt az étkezések során figyelembe kell venni. Ebben találtam én egy nagyon jó, és hatékony segítséget, amit ajánlok figyelmetekbe: "KalóriaGuru.hu" címen a kalkulátorok fül alatt található, de nagyon jól van összeállítva ennek az oldalnak a tápanyag kimutatása (szomszéd fül) is.

Judit Kraseczki answered 11 év ago

Én is a KalóriaGuruval számolok, nagyon jónak tartom. Rengeteget segít és az külön öröm számomra, hogy egész jól ‘saccolok" az utóbbi időben ÷)
Nálunk a munkaidő beosztásom miatt muszáj tervezni, hogyha nappal dolgozom mindenki tudjon ebédelni.
Kényelmesebb is, mert általában két napra főzök.

sarok answered 11 év ago

 Muszály tervezni az étkezést egy cukorbetegnek.Mindig az állapotának megfelelö étrendet kell összeállitani.Én most nagyon diétába vagyok,de figyelni kell minden szükséges kaja bekerüljön a szervezetembe.Napokig tartó hasmenésnél különösen kell figyelni,mérni számolni.Folyadék bevitelre és a legyengülést is figyelni kell.Sikerült!!!  Most már jól vagyok!!! Minden nap frisset fözök 2 személyre.Jó idötöltés is.