Ti mindig esztek reggelit?

KérdésekTi mindig esztek reggelit?
katalin kérdezte ennyi ideje: 12 év

Ma hallottam várakozás közben hogy a cukor beteg délben eszik elöször!!!!!!!!!!!!!!!!

20 Válasz
katalin answered 12 év ago

SZERINTEM EZ LENNE A LEGFONTOSABB.

katalin answered 12 év ago

SZERINTEM EZ LENNE A LEGFONTOSABB.

jaskó answered 12 év ago

Az amit hallottál, egyike a legnagyobb butaságoknak, amit a cukorbetegek étkezési szokásaival kapcsolatban ki lehet mondani. Rendszeres étkezés kell, melynek szerves része a reggeli!!!

Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 Én ezek közé a" buta"( tisztelet a kivételnek), emberek közé tartozom mert hanyagolom a reggelit!!

katalin answered 12 év ago

EJNYE ZSUZSA TESSÉK REGGELIZNI.

Sára Biró answered 12 év ago

Zsuzsa nem is hiszem,hogy nem eszel  reggelit,akkor ne csodálkozzál,hogy reggel megemelkedik a vércukrod,meg hamar megfájdul a gyomrod.Álmomban sem gondoltam volna,hogy egy "kevas" reggelit és tízórait nem eszik. Természetesen ez mindenkire vonatkozik. Akkor Zsuzsika,hogy indul a nap? Egy kis szelet teljes kiőrlésű kenyér felvágottal,vagy sajttal,paradicsommal,tea :-)))
A  naponta 5-6-szori  étkezéssel egyrészt mérsékelhetõ az étkezések utáni vércukor emelkedés mértéke, másrészt a táplálék több kisebb részre osztása csökkenti a testtömeg-gyarapodás veszélyét. Tehát az inzulin nélkül kezelt, alacsony energiatartalmú étrendre beállított 2-es típusú cukorbetegek a reggeli, ebéd és vacsora mellett tízórait és uzsonnát is fogyasszanak. 

Marika answered 12 év ago

Ezt nem hiszem el !! Főleg azért mert a lányod is cukorbeteg legjobb tudomásom szerint !! Különben is a legfontosabb a reggeli vércukor érték , mert ha az nem jó máris félresiklott az egész napod !!!

Zsuzsanna Német answered 12 év ago

Sokszor félre is siklik a napom az evések rendetlensége miatt Marikám,de ez a saját hülyeségem,ezt én kell hogy megoldjam igy jártam!!

Tri-Ton answered 12 év ago

Zsuzsa ! Ne legyél saját magad ellensége. Főleg nekünk kell a lehető legtöbb ( 5 – 6 ) alkalomra elosztani a napi adagot. Hisz ha nem akkor egy hullámzó tengerre hasonlítanak az értékeink. Ha pedig elosztjuk máris kissebbek a hullámok. Ha nem eszel rendszeresen ne csodálkozz, hogy raktároz a szervezeted és nem megy a fogyás. Hisz a szervezet azt látja, hogy bizonytalan a következő kaja időpontja, ezért raktározni kell. Én ha  úgy alakul a nap. még akár egy parkolóban is, de próbálom a lehető legnagyobb étkezési rendet tartani. 1 év alatt 16 kg-ot fogytam és lehet, hogy ma naponta többet eszem mint régen. Ha nem viselkedsz rendesen kitagadlak a ,,virtuális barátnőim,, sorából !!! 

Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 Tudom hogy igy van,de ez egy igen jó téma, Katikám hallotta és irta ,hát vagyunk páran igy ,evés problémák……………