Ti milyen sűrűn álltok a mérlegre?

KérdésekTi milyen sűrűn álltok a mérlegre?
katalin kérdezte ennyi ideje: 11 év

 Rájöttem;hogy jobb sürün ráállni mert igy látjuk a változást és lehet korrigálni az étrenden.

6 Válasz
Sára Biró answered 11 év ago

 Senki nem áll mérlegre? Legalább hetente 1-2  alkalommal érdemes, mert akkor nem szaladnak el a kilók.
Kati lehet korrigálni az étrenden,de a mozgáson is 🙂

Pityu answered 11 év ago

Igen én rá állok a mérlegre, hetente többször is. Mindig reggel, ugyanabban az állapotban, így a mérleg nyelve mindent megmutat, a mozgást, a lustaságot, stb. Az elmúlt hónapban külső felujjítás volt a házon és ezek a munkák több, hosszabb időtartamú és másirányú mozgást eredményeztek az eddig megszokottnál. Hamarosan testsúly csökkenést észleltem, mértem, és el is keztem "rakni a tüzet", pótoltam a plusz kalóra mennyiséget. Azóta megint 78.-on áll a mérleg nyelve.

Árvai István answered 11 év ago

Mostanában naponta, reggel, nagydolog után. 74–75 kg között mozog. Olvasgatok fogyókúrás topicokat itt-ott, s elképesztő dolgokat tapasztalok. Ez a súlyingadozás nem fogyás, nem hízás. Mégis képesek emberek a legkülönfélébb önsanyargatásba belemenni néhány deka miatt. Olvasok olyant is, aki méregtelenítés címén naponta ad magának beöntést. Több kilónyi „túlsúlytól” lehet így megszabadulni. Versenyzők trükköznek is ezzel, de nekünk nem kellene. Hosszú távon akár életveszélyes is lehet.

Krisztina Kiss answered 11 év ago

 Én átlagban hetente egyszer reggel mindig mikor felkelek akkor .45-46 kg közöt mozgok mostanában.. Ön sarnyargatásal nem értek egyet semmi értelme , annál éhesebb az ember szerintem…Oda figyelés sokat jelent.

katalin answered 11 év ago

 Igen jol irjátok ez is fontos hogy mindig ugyanabba az idöbe ruha nélkül mérjünk mert igy pontos.

Marika answered 11 év ago

Aktuális téma: nekem volt egy időszámításunk előtti kis személymérlegem , most elromlott . Kidobtam és a párom megkérdezte mit szeretnék a névnapomra , kértem egy digitális személymérleget és most már többször mérem magam mint eddig . Nagyon régóta tartom a súlyom , de még jó lenne fogyni a családom szerint nem kell ….