Ti miben változtattatok eddigi életmódotokon,amióta tudjátok,hogy cukorbetegek vagytok?

KérdésekTi miben változtattatok eddigi életmódotokon,amióta tudjátok,hogy cukorbetegek vagytok?
etelka1964 kérdezte ennyi ideje: 14 év
17 Válasz
Best Answer
Zsóka answered 14 év ago

Többet mozgok / sétálok /. több zöldséget gyümölcsöt eszem.Durum tésztát fogyasztok és lehetőleg rozsos vagy teljes kiőrlésű kenyeret fogyasztok.De mindezt az előírt szénhidrát napi elöírt mennyiségbe beépítve.

Margit Szatmári answered 14 év ago

Jobban oda figyelek az étkezésemre.

Kovacs Andras answered 14 év ago

 Nem eszem cukrot,mézet.Több főzeléket eszem,sajnos húsból többet fogyasztok mint kellene!

Katalin Nagy answered 13 év ago

 Én az étrendemben rengeteget változtattam,sokkal többször eszem pl.párolt zöldséget mint korábban és a salátákat is rendszeresen fogyasztom! Próbálok mozogni,de ha mást nem akkor legalább sétálok,vagy gyalogolok!

Sára Biró answered 11 év ago

Sokan nem írtatok erre,mert nagyon régi kérdés.

Angela Romanu answered 11 év ago

Hihetetlenul megvaltoztatta alapjaiban az eletemet,8 eve vagyok 2-es,ebbol majdnem 2 ev kellett,amig onerobol megtanultam a szabalyokat es valtoztatni tudtam korabbi rendszertelen eletmodomon.De sok kitartassal sikerult es most sokszor elgondolkozom,milyen sikertelenek voltak a regebbi fogyokuraim,amit en fogyokuranak hittem.Miota cukorbeteg lettem,osszesen 12kg-tol szabadultam meg,ami korabban soha nem sikerult.Megtanultam napi 5 alkalommal keveset enni,a torna heti 4-5 orat az eletem reszeve valt es most mar nem is tudnam elkepzelni ezek nelkul az eletem.Jobban erzem magam,mint eletemben barmikor.Egyszoval nekem nagyon jo iranyba fordult az eletem.

Sára Biró answered 11 év ago

 Üdv.kedves Angéla és gratulálok a sikeres életmódváltáshoz.Nagyon szép eredmény a -12 kg,de mit sem érne,ha nem ezt írnád,hogy megváltoztattad eddigi életmódodat 🙂 Volt aki segítsen e folyamatban?
Olvastam,hogy önerőből tetted?
Milyen" fogyókúrás módszert" próbáltál korábban?

Pityu answered 11 év ago

Én úgy gondolom, hogy először a lelkünkben, a tudatunkban kell váltást, változást végrehajtani. Ez sokszor nem megy segítség nélkül. Azután kell a váltást, életmód, étkezés, mozgás terén is végrehajtani, és ez sem egy egyszerű feladat. Írhatnám azt is hogy nehéz feladat, de ezen áll vagy bukik a siker kérdése. És a siker nem csak a mérlegen, vanem az életminőségen is megmutatkozik. A szobamérleg csak egy kontroll eszköz, a valós dolog az mit magam érzek, tapasztalok és esetenként megélek.

Angela Romanu answered 11 év ago
Angela Romanu answered 11 év ago

Csak probalkoztam most ,mert mar ketszer irtam le a mondanivalomat,de nem ment at a szoveg.