TI IS SZOKTATOK SZÉDÜLNI?

KérdésekTI IS SZOKTATOK SZÉDÜLNI?
katalin kérdezte ennyi ideje: 13 év

ÉN ELÉG SOKSZOR SZÉDÜLÖK DE LEGTÖBBSZÖR A MUNKA HELYEMEN.

5 Válasz
Zsuzsanna Német answered 13 év ago

 Katikám én is szoktam szédülni,de erre kapom 6-havonta az infúziót,már megint itt az idő novemberben mennem kell!!Ez a dolog a változókor kezdetétől van nekem!!

Mária Balázs answered 13 év ago

 Ha hirtelen felállok,olyankor én is gyakran megszédülök,de van úgy hogy a fejem forgatom és olyankor szédülök.Azt mondták a nyaki csigolya kopásától van.

Farkasinszkiné Kati answered 13 év ago

Én is elég gyakran megszédülök mostanában, most megyek majd újra infúziós kezelésre, amit félévente
kapok ugyan úgy, mint Zsuzsa. A nyaki ultrahang után kaptam Nootropil tablettát is, a nyaki érszűkület
miatt. Ez is okoz szédülést.

Marika answered 13 év ago

Hirtelen helyzet változtatás , lehajolok és felállok , nekem is előfordul ,hogy szédülök . Ennek az oka lehet a vérnyomás ingadozása is , nekem a nyaki csigolya problémáktól is lehet az orvosom szerint . Ez nem mindig van , szerintem még az időváltozás is befolyásolhatja.

Marika answered 13 év ago

Még sohasem kaptam infúziós kezeléseket , úgy látszik még nincs szükségem a keringés javítására . (CERAGEM) Szerintem nagyon jó hatása van a vérkeringés javítására , több oxigén jut el a sejtekhez , mert a szervezetünk mindig sejtszinten betegszik meg meg . A hő , ami tágítja az ereket és az akupresszúra ami nyomás által helyrerakja az idegszálakat a gerinc mellett . Minden szervünkhöz a gerincből indul ki egy pár idegszál , ami felelős a jó működésért . Ha itt nincs blokkolva semmi , akkor minden szervünk normálisan működik .