Ti fogyasztotok rendszeresen vizet?

KérdésekTi fogyasztotok rendszeresen vizet?
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 13 év

 Ma két inzulinos beteg is azt mondta gyakorlatilag nem is isznak vizet,max reggel teát, a levest,természetesen jó magas 10 feletti vércukruk volt! Hihetetlen nem is gondoltam még azt is meg kell kérdezni,hogy iszik-e mindenki folyadékot!! 

5 Válasz
Zsuzsanna Német answered 13 év ago

 Én iszom amennyit kell ,de borzalmasul felpuffad a hasam tőle nagyon rossz!! Főleg estére:-(

katalin answered 13 év ago

Én ha iszom az vagy tea vagy viz a munkahelyemen is ott van mellettem a vizes üveg.

Marika answered 13 év ago

Naponta 2.5-3 L vizet kellene meginni ahhoz , hogy a szervezetünk vízháztartása egyensúlyban legyen . Biztosan megiszom a szükséges mennyiséget , van úgy , hogy többet is . Főleg vizet ,de gyógyteákat is fogyasztok , most a ginko-biloba teát kezdtem inni erről írtam bővebben a gyógyteáknál , hogy mire van jó hatással .

Edelényi Rita answered 13 év ago

Ha valaki nem iszik vizet, az  olyan, mintha víz nélkül mosna a mosógéppel. És ahogy a mosógépnek sem mindegy, hogy milyen vizet töltünk bele. úgy a szervezetünknek sem.  Aki nem tudja mi a Pí víz és miért jó fogyasztani , itt megnézhet egy videót. Én naponta min. 3 liter Pi vizet fogyasztok.   Legfontosabb a reggeli vízfogyasztás az éjszaka felhalmozódott méreganyagok miatt. Próbáljátok ki! http://sportwellness.hu/index.php/pi-viz-hatasa.html

Marika answered 13 év ago

A víz hiányában szervezetünkben a belekben a salakanyagok bomlani kezdenek , és van erre egy mondás :   A halál a belekben lakozik !!!Miért ? A táplálékbevitel megvan , de az ürítés nem jól , vagy egyáltalán nem működik és megtelünk " szeméttel " oda nem való anyagokkal . Ez bekerül a vérkeringésbe és akadályokat okoz , úgy amint a folyó lerakja a hordalékot és beszűkíti az áramlás útját .Próbáltatok már víz nélkül takarítani ? Nem megy úgy-e ? Az emberi szervezet pontosan úgy működik mint a természet. A víz nemcsak szükséges az élethez , hanem maga az élet !!!!!