Ti elhiszitek,illetve tudtatok fogyni a divatos fogyókúrás receptekkel?

KérdésekTi elhiszitek,illetve tudtatok fogyni a divatos fogyókúrás receptekkel?
elekes andras kérdezte ennyi ideje: 14 év
6 Válasz
Best Answer
Sára Biró answered 14 év ago

 Vannak betegek akik gyorsan szeretnének megszabadulni a felesleges kilóktól.Ők azok akik a különböző divatos fogyókúrák áldozatai lesznek! A sikeres fogyás titka,hogy az életrend és az étrend ne nagyon térjen el a megszokottól,mindig a realitáshoz kell mérni a kúrát,hogy hosszú távon  betartható legyen! Tudni kell,hogy többet kel elégetni vagyis mozogni,mint amennyit elfogyasztottunk!Ha ezt folyamatosan betartjuk,akkor a szervezet zsírraktárai lebomlanak,azaz fogyunk!

Zsóka answered 14 év ago

Eredményes fogyást csak a recept mellett alkalmazott mozgással lehet elérni!!Most olvastam, hogy napi 4 alma elfogyasztása fedezi az egész napi C vitamin szükségletet, és annyi rostot tartalmaz, hogy megindul a fogyás!!

matildxd answered 14 év ago

 Dehogy lehet,csak a pénzt kidobjuk,még hogy egy tablettát beveszünk és lefogyunk,meg a gépek lefogyasztanak! A többet mozgunk,mint amennyit megeszünk akkor fogyunk! Ez  tanács,egy gyakorló fogyókúrázótól!

hgeza60 answered 14 év ago

Szerintem éhezés nélkül nincs fogyás ,vagy ha még is ,olyan ételeket kell enned amit nem szeretsz.A mozgásról meg annyit,minél többet mozgok annál éhesebb leszek,de hát valamit,valamiért.

Krisztina Kiss answered 13 év ago

Krisztina Kiss szerintem nem lefogyni nehéz hanem aszt éveken át meg is tartani

Zsuzsanna Német answered 13 év ago

 Hát igen éhezés nélkül nincs fogyókúra,és ha kerékpározunk ha  sétálunk bizony meg is éhezünk ,ez nagyon igaz!!!!