Tettem egy próbát, jó ez így ??? Vagy fordítva működök ???

KérdésekTettem egy próbát, jó ez így ??? Vagy fordítva működök ???
Tri-Ton kérdezte ennyi ideje: 12 év

 Ma egy kis kertészeti munkánk volt. ( fa átültetés ) Jól megizzadtam. Előtte és utána is mértem és utána lett pár tizeddel több.  ( 5,6  >   5,9 )  Közben nem ettem, nem ittam, nincs gyógyszer csak dolgoztam. Az első mérés ebéd után 1 órával, a második 2 órával. 

3 Válasz
Best Answer
Sára Biró answered 12 év ago

Tóni a fizikai aktivitás nagyon jó,de folyadékot inni kell,mert ha kiizzadod,akkor koncentrálódik a vér, de ezek olyan minimális eltérések,  ha kétszer egymás után mérted volna  is lehetne ennyi különbség (o,5-ig megengedett) Amúgy inkább étkezés után 1,5 órával javasolt a vércukor mérés,biztos a triglicerid értéked is sokat csökkent,csak ne felejtsél el folyadékot fogyasztani!

Tri-Ton answered 12 év ago

Köszi Sárika !  Való igaz nem ittam egy kortyot sem, bár utrána min. 1/2 liter ásványvízet. Ettől függetlenül határozottan jól esett, bár pólót kellett cserélnem. Csak az eredményt nem értettem, de most már OK !

Miklós Mária answered 12 év ago

Köszi Sárika.  Nem tudtam én sem, hogy folyadékot is innom kell.  Mozgás után fantasztikusan jó vércukor értékeim vannak. Tényleg a mozgás nagyon sokat jelent.