Tesztcsík ajándékba

KérdésekTesztcsík ajándékba
Lamár Krisztián kérdezte ennyi ideje: 11 év

Van három bontatlan doboz Optimum tesztcsíkom, 2013. júliusi lejárattal. Szívesen átadom ingyen bárkinek, aki Dcont Optimum vagy Dcont Partner készüléket használ. Akár egyben a hármat, akár három embernek 1-1 db-ot. Fontos megjegyzés: állítólag 2012 májusban az Optimum tesztcsíkokat átkódolták, hogy 11%-kal többet mutasson. Ezzel kapcsolatban én nem követtem az eseményeket, de az biztos, hogy ez a három tesztcsík még május előtti gyártású. A tablettás jelentkezők előnyt élveznek, mert ők háromszoros áron kapják a tesztcsíkot, mint az inzulinosok.

21 Válasz
Zsuzsanna Német answered 11 év ago

Kedves Krisztián ha jutna akkor elfogadnék belőle,ámbár én már kaptam mást!!Ha nem jut akkor se baj!!Dcont Optium mérő van 🙂

Sára Biró answered 11 év ago

 Köszönjük szépen Krisztián.
Ha hozzászólhatnék az első tesztcsík hadd legyen a Zsuzsáé ( nem hinném,hogy ez gond lenne:-))) 
Krisztián természetesen a döntés a Tied:-))))
Annyira jó látni a folyamatos segítségnyújtást az oldalon.Köszönöm  Nektek!

Lamár Krisztián answered 11 év ago

Zsuzsanna, neked mindenképpen küldök tesztcsíkot. Ha más nem jelentkezik, akkor akár mind a hármat. Legkorábban január 9-én tudom postázni.

Janos Telekes answered 11 év ago

 Szia!Nekem is nagyon jól jönne a tesztcsík! Nagyon Köszönöm előre is!

Sára Biró answered 11 év ago

Akkor eddig két tesztcsíknak van gazdája ( Krisztián mindkettő Kapuvár-i).Úgy tudom a Jaskónak i a tartalék készüléke Optimum,biztos Neki is jól jönne egy.

jaskó answered 11 év ago

Biztosan tudnám használni, de nagyon szépen köszönöm. Vannak rajtam kívül többen olyanok, akiknek tényleg jobban kell. Én megoldom magamnak. Ráadásul teljesen áttértem az Ideálra. Az új tartalékgépem pedig a Trend. A Krisztián észrevétele, illetve a javaslata a legfontosabb. Önmagát ellenőrző tablettás betegnek van rá igazán szüksége, mert ők semmilyen támogatást nem kapőnak a csík vásárlásához. Egy doboz pedig kb 2800.-Ft.

Zsuzsanna Német answered 11 év ago

Nagyon szépen köszönöm Krisztián!!!

Ankhelyi Antalné answered 11 év ago

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM,,

Ankhelyi Antalné answered 11 év ago
Sára Biró answered 11 év ago

 Hova küldje a Krisztián ? Hol laksz?