Tápanyag táblázatok frissítése.

KérdésekTápanyag táblázatok frissítése.
Pityu kérdezte ennyi ideje: 12 év

Nagy segítség diétázóknak, étkezési naplót vezető sorstársaknak az alábbi hivatkozás mögött található táblázat. Most frissítették újra, most sem hibátlan, pl. elcsúszott egy-egy tizedesvessző, stb.   Mindezek ellenére jó szívvel ajánlom felhasználásra a táblázatot, mely 26 kategóriába több-száz tápanyag, készétel, mirelit és konzerv áru elemzését tartalmazza. http–www.egeszsegkalauz.hu-keresok-tapanyag-tablazat-pos=2

4 Válasz
Sára Biró answered 12 év ago

Köszi. Mindenképpen fontos lenne a napló vezetése,ahova be lehet írni pl.a  magyarázatot arra,hogy vajon miért alacsony , vagy magas a vércukor érték? Érdemes ilyenkor lejegyezni a mozgást ,étkezést miből,mennyit  is ettünk?! Ha a beteg önmaga nem tudja megoldani a kiugrás, vagy hypo okát a gondozóban a bejegyzés alapján könnyebben lehet segíteni. nagyon jó számítógépes naplóvezetés,de nem pótolja a gyorsan áttekinthető vércukor naplót. Ne unjátok beírni az értékeket!

rgyorgy answered 11 év ago

KedvesSárika!Ilyenszámítógépes naplót használok. Az előbb, a múlt évi összes alacsony, és magasadatokat egy percen belül átnéztem. Ebbe az időbe az is belefért, hogy akiválasztott adathoz tartozó részletes bejegyzéseket elolvastam.

Sára Biró answered 11 év ago

 Jó a számítógépes napló,de azt nehéz elvinni az orvoshoz, vagy kimásolod ?

rgyorgy answered 11 év ago

Azt a részt ami aktuális, kinyomtatom, és viszem.