Tanulságos történet minden inzulinos cukorbeteg számára.

KérdésekTanulságos történet minden inzulinos cukorbeteg számára.
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 11 év

 Gondolom többen is láttátok a híradóban, hogy egy inzulinos cukorbetegnél nem volt ott az inzulin,mert arra gondolt "hogy hamar hazaér" csak éppen a hófogságába keveredett 🙁  Naponta találkozunk ilyen esettel , pedig  gyakran elmondjuk, hogy mindenki ha elmegy otthonról vigye magával az inzulint, vércukormérőt, hypos csomagot. Őszintén szólva engem nem is lep meg a történet 🙁  

5 Válasz
Julcsi answered 11 év ago

 Elég nagy felelőtlenség! Én Kapuvárig sem megyek el nélküle, bármi közbe jöhet, sajnos nekünk életszükséglet az inzulin!

katalin answered 11 év ago

 Nem tudom ilyen hogy lehet.Itt a faluba nem viszem magammal de ha Kapuvárra megyek mindig nálam van.Az éjjelit nem lenne muszály cipelnem  mégis viszem ki tudja mi történik.Igaz a táskám nehéz de megéri.

Nanita answered 11 év ago

Ahogy kilépek a kapumon, nálam az inzulin mindig ott van. Sőt télen mindig van nálam a tollban megtalálható inzulinokon kívül teli ampullák is.
Sőt, kb. 40 g Ch -nak megfelelő kajcsi is télen-nyáron.

jaskó answered 11 év ago

Engem 37 éve senki nem látott a kapun táska nélkül kilépni. Na jó nem akkor, ha a szomszédba megyek. A készletem teljes, sőt tartalékokkal ellátott, a nyakamban a dögcédulám a nevemmel, inzulinjaimmal és a telefonszámokkal. Alapból nem engedem meg magamnak, hogy kiszolgáltatott helyzetbe kerüljek. Amit néhányan csinálna, az felelőtlenség, sőt szándékos veszélyeztetés. Nem lehet, sőt nem szabad mások kényére-kedvére kiszolgáltatottá válnunk!
Inzulinok, beadók, csík, mérő szöllőcukor, plusz kaja, okmányok, pénz és még sok minden más állandóan legyen a közterületre kilépő, otthonát tartósan elhagyni kívánó cukorbetegnél!!!

kati55 answered 11 év ago

 Én Kapuvári vagyok de még a városig sem megyek el innivaló és keksz nélkül pedig nem szokott leesni a cukrom de igy érzem magam biztonságban