Szoktatok egészségmegőrző előadásra járni ?

KérdésekSzoktatok egészségmegőrző előadásra járni ?
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 11 év

Szerveznetek nálatok ilyeneket? Tapasztalat?

4 Válasz
Pityu answered 11 év ago

Néha, de volt már olyan eset is amikor teljesen átment (konyhai edény) árubemutatóba.

Sára Biró answered 11 év ago

 Ki szervezte az előadást Pityu?
Én két alkalommal voltam Osliban első alkalommal a cukorbetegségről, második alkalommal, az elhízásról és a vele járó társbetegségekről  és természetesen az egészséges életmódról beszéltem. Nagyon jó érzés volt,mivel érdeklődő emberek voltak. Külön öröm volt,hogy több munkatársam,barátom isi eljött az előadásra.  Köszönöm:-)
A Szalai doktor Úr a cukorbeteg klub gondolatával is foglalkozik  várja,hogy legyen alkalmas cukorbeteg aki a Klubot vezetheti. Jó,ha egy falunak ilyen  aktív háziorvosa van.

jaskó answered 11 év ago

Amíg a klubbunk működött, rendszeresen voltak előadások, amiket hallgattam. Mostanában csak olyankor megyek, amikor a kezelőorvosom szól, hogy lesz egy érdekes, újdonságokat bemutató témafeldolgozás. Ez évente egy alkalom. Inkább az internetről tájékozódom az új dolgokról és azokat, amik érdekelnek megbeszélem a főorvos úrral. A klubok működtetése célszerű, de sok munkával jár és komoly szervezőmunkát igényel. Azért megéri, mert nagyon hasznos  dolgokkal lehet ott találkozni. Persze, ha nem engedik be a kóklereket. Én soha nem tettem, pedig sokszor  még  pénzt is ígértek egy egy előadásért.

Marika answered 11 év ago

Nálunk nem hallottam , hogy lenne ilyen előadás én is az interneten és a KE-Va segítségével tájékozódom és próbálom bővíteni az ismereteimet . A sorsom sok mindenre megtanított , de vannak még így is " fehér " foltok . Az oldalt mindennap olvasom , ha van véleményen , vagy mondanivalóm akkor megírom .