Szivárgó inzulin ampulla

KérdésekSzivárgó inzulin ampulla
Lamár Krisztián kérdezte ennyi ideje: 12 év

Korábban már valaki felvetette a szivárgó vagy törött inzulin ampulla kérdését, de nem találtam meg, hogy hol volt ez, ezért nyitok új kérdést. Az történt, hogy egy előző nap megkezdett Lantus Solostar eldobható tollnál ma megcsapta az orromat az inzulin tartósítószerének jellegzetes szaga, de ez sokkal erősebb volt, mint ami a normál levgőmentesítés során érezhető. Jobban megnéztem, és szivárog belőle az inzulin. Külsérelmi nyomot nem látok, nem ejtettem le, szóval semmi magyarázat rá. Holnap felhívom a Sanofi-Aventis diabétesz tanácsadóját, hogy mi a teendő. Ugyanis teljes áron egy Lantus előretöltött toll több mint 3eFt-ba kerül. Ezt szó nélkül kifizetném, ha a hibáért én lennék a felelős, de itt egy frissen elkezdett gyakorlatilag vadonat új tollról van szó.

104 Válasz
jaskó answered 12 év ago

Legalább van valami jó hír is! Itt az élő példa, hogy próbálkozni kell. Mindenesetre aki csak tudja, az tartalékoljon inzulint, mert kényes helyzetek mindig adódhatnak!

Nanita answered 12 év ago

Az én leadott 3 ampulla Lantussal kapcsolatban ma kerestem a patikust, akinek átadtam, de az én patronjaimmal kapcsolatban még semmi hír:-(  Ebben a patikában rendesek voltak, szó nélkül kicserélték, nem maradtam inzulin nélkül.

Sára Biró answered 12 év ago

 Mi újság az ampullákkal,kicserélték?

Nanita answered 12 év ago

Szia Sára!
Nekem a harmadik patikában akkor kicserélték, átvették a szivárgó ampullákat, elküldték bevizsgálásra, de azóta sincs róla semmi hír.

Sára Biró answered 12 év ago

 Nem tudom hova tűnt a kérdésem,de erre voltam kíváncsi:-)

Nanita answered 12 év ago

A legelső oldal tetejére került a kérdés:-)

Sára Biró answered 12 év ago

 Krisztián nagyon eltűntél,pedig szívesen olvastuk a hozzászólásaidat. Lehet,hogy szabadságon vagy?

Lamár Krisztián answered 12 év ago

Szia Sára, több hét után most jöttem haza külföldről. Egyébként két-három naponta nézem az oldalt a tapaztalatszertzés miatt, de sokszor nem tudok érdemben hozzászólni, ezért hallgatok.

Sára Biró answered 12 év ago

Szia.Örülünk,hogy itthon vagy,remélem sok tapasztalatot szereztél az út kapcsán.
Szívesen fogadjuk a véleményeket,mert mindig lehet valamit tanulni .

Marika answered 12 év ago

Engem is utolért a szivárgó inzulin ampulla esete . Még nem fordult elő ilyen velem . Második nap vettem észre , hogy magasabb értékeket mérek és megéreztem a jellegzetes inzulin tartósító szagát . Alig találtam rá a hajszálrepedésre az ampullán , csak nagyítóval nézve láttam meg .Ha nem mérnék rendszeresen cukrot észre sem vettem volna csak majd a HgbAC eredményem lett volna érdekes .