Szerintetek normális az ha 70-évesen kezdi valaki az egészséges „életmodot” ? Magyarul fogyokurázik!!

KérdésekSzerintetek normális az ha 70-évesen kezdi valaki az egészséges „életmodot” ? Magyarul fogyokurázik!!
Krisztina Kiss kérdezte ennyi ideje: 12 év

Szó szerint fogyokurázi.k Alig eszik Nála ez a egészséges életmod!!!! Fogyot is elégé családtagjai szerint ez már nem normális így!! Szerintetek ??

3 Válasz
Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 Krisztinám,azt szokták mondani sohasem késő!! De szerintem ebben az esetben ez nem normális,vagy nem lehet étvágya? Ki kell deritened!!

Pityu answered 12 év ago

Kedves Krisztina! Szerintem lehet normális, csak nem szokványos, nem mindennapi jelenség, ugyanakkor úgy gondolom. hogy csak egészség, erő és akarat kérdése. Találkoztam már én is olyan hölggyel, aki elmúlt 70 éves, fogyózott, rendszeresen tornászott és azzal dicsekedett a barátnőinek, hogy új fiatal (labb) barátja is van.

Sára Biró answered 12 év ago

 70 évesen is lehet életmódot változtatni az egészség érdekében,vagyis egészségesen táplálkozni,rendszeresen étkezni,megnézni miből ,mennyit lehet fogyasztani egy alkalommal,minden nap mozogni. Mozgás alatt értem,hogy naponta legalább 30 percet sétálni,vagy kerékpározni. Mindezeket egy 70 éves ember is megtudja csinálni.  Tudjátok ugye,hogy egy fogyókúra mindig a fejben dől el és ha elég kitartóak vagyunk , akkor sikerülhet,de csak akkor ha nem 6 hétig-3 hónapig fogyókúrázunk,hanem életmódot változtatunk. Az ismerősöd hány kilós? Milyen betegségei vannak?