SOS !!! S E G Í T S E T E K ! ! !

KérdésekSOS !!! S E G Í T S E T E K ! ! !
Tri-Ton kérdezte ennyi ideje: 11 év

 A  közelmúltban jeleztem, hogy a feleségem vakbél gyanúval került sürgősségi ellátásra. Mostanra kiderült, hogy mégsem vakbél, hanem valami más ( bár a tünetek megszűntek ) Javaslat ,,gyomortükrözés,, amit Csilla min. 2-3 hét rosszulléttel bír ki. ( ez tapasztalat 8 évvel ezelőttről ) Biztosan van, de mi a más megoldás a tükrözés helyett. Én sem akarom, kerül amibe kerül, a pénz nem érdekel. Kérem segítsetek !!!  ( lisztérzékeny )

12 Válasz
Krisztina Kiss answered 11 év ago

Kedves TONI. Én gyakorlot gyomortükrözésre járó vagyok. Nem vészes az, attol függg milyen orvos csinálja.Én javasolni tudom ugyanis ott ugy minden látni.

Krisztina Kiss answered 11 év ago

Lehet kérni inekciot  meg lehet mindent beszélni én Győrbe tudok egy nagyon jó orvost van magánrendelése. Mindent megold ajálom figyelmedbe.

Tri-Ton answered 11 év ago

 Szia Kriszti !   Légyszi. írd meg nekem az elérhetőségedet az e-mail címemre, mert érdekelne a Győri orvos  elérhetősége. Mint írtam ,, kerül, amibe kerül,,  ( Címem :  antal.tripam@gmail.com )  A lényeg : legyen meg az erecmény, de ne legyen utóhatás.  Várlak !!!

Krisztina Kiss answered 11 év ago

OKÉ CIMEM ..beres73@freemail.hu Ö belgyógyász gasztroentologus. Ténylegg én 20éve járok hozzá. Tapasztalatbol ajálom. Reggel küldöm akkor .. Most óvárom van , de Győrbe magánrendelése meg van.

Tri-Ton answered 11 év ago

 Kriszti, még ébren vagy, légyszi csörrenj meg és visszahívlak 30 – 701 93 01

Krisztina Kiss answered 11 év ago

Lehetne reggel párom alszik reggel korán kell nem akarom zavarni… DE 8 .fél 9 közöt megcsörgetlek..

Tri-Ton answered 11 év ago

 Sorry, ha lehet most kérem. A spayzban nem hallani.

Tri-Ton answered 11 év ago

 Kriszti egy vélemény!  Segítséget Mindenkitől kérek, gyomor tükrözés helyett más megoldás ??? !!!

Zsuzsanna Német answered 11 év ago

 Jó reggelt!!A rohadt életbe én nálam se tudnák ezt megcsinálni az biztos!!Én Sopronba ismerek egy sebészt aki ilyet is csinál mi ő rá esküszünk Toni,  a telefonszáma nálunk van de mindent lehet kérdezni tőle a más megoldásokról is ha kell adom a nevet és a számát!!Annó a férjem az ő kezébe volt!!

Krisztina Kiss answered 11 év ago

Toni ezt orvossal kell mindenképp meg beszélni . Emilbe elküldtem nevet számot. Többi rajtatok múlik…..De amugy a neten is utána tudsz nézni ki is ö .   Jelezd mi történt , hogy döntötetek.. Javulást feleségednek…