Soha sem gondoltam volna, KURKUMA !!!

KérdésekSoha sem gondoltam volna, KURKUMA !!!
Tri-Ton kérdezte ennyi ideje: 11 év

Pár napja írtam, hogy elkapott engem is a nátha, köhögés, fejfájás, láz és gyomor fájás. Jeleztem, hogy nem tudom 6,5 alá vinni a cukromat. Tegnap és ma saját ,,káromon" rájöttem a megoldásra. Az elején gondoltam, hogy némi megfázás, vagy influenza velem ugyan nem babrál ki. Én aki másoknak is ajánlja a különböző gyógynövényeket, hát mitől is félnék. Afedim tea + kurkuma és volt-nincs betegség. Úgy is lett. A betegség szinte órák alatt elmúlt, de a magas cukor maradt. Tegnap reggel a cukor 5,2, majd jöttek a gyógyító növények és fél óra múlva 8,5.  Délután tea marad, kurkuma nem és cukor rendben 5,6. Ma ismét próba : reggel cukor 5,3 a szendvicsre egy kávéskanálnyi kurkuma és fél óra múlva mérés ( 8,2 ) . Jött a hitetlenkedés. Ebéd előtt mérés : 5,4 majd kaja nélkül 1/2 kávéskanálnyi kurkuma után ismét 8 feletti a cukor. Vacsora normálisan, de gyógynövények nélkül, a cukor ismét rendben 5,6. Mindezt azért írtam le hogy vigyázzatok !!! A kurkuma egy csodaszer : – lázra, gyulladásra, izületre, fájdalomra, vírusokra, stb., de eltúlozva nagyon meg tudja nyomni a cukrot. Ugyan továbbra is használni fogom, mert kell, de csak módjával. Inzulin mellé nem tudom milyen a hatása, de ne vigyétek túlzásba. Ne legyen soha sem több, mintha őröltpaprikát használnátok. Lórúgás szerűen tud gyógyítani, de a mellékhatás sem semmi !!!

15 Válasz
Zsuzsanna Német answered 11 év ago

És a gyomor hogy veszi a kurkumát hogy reagál rá? Nálam most ez a fő kérdés  mert nagyon okosan kell bánnom a az evési dolgokkal is mostanság!!

Zsuzsanna Német answered 11 év ago

Ha ez az injekció a kenalóg vagy az az amerikai  szuri akkor én sajna ezeket nem kaphatom izületre,no persze mindeniket ismerem sőt kezeltek is mindkettővel (térd izület)azóta csak krém van de az annyi mint halottnak a csók!!Szteroid gyógyszert meg nem szabad szednem,marad a mindennapos fájdalom!!

Sára Biró answered 11 év ago

 Létezik olyan injekció a Diprophos , illetve a szteroid tartalmú gyógyszerek , ezek emelik a vércukrot. 
Zsuzsának is úgy emlékszem emelte a vércukrát az injekció ?! Túl gyakori adása tényleg nem jó. Ez a kurkumás megfigyelés viszont nagyon hasznos, remélem mások is kipróbálják. Gabriella említetted, hogy Te is szeded,akkor légyszíves figyeld.

Marika answered 11 év ago

Zsuzsa!!! Próbáltad már a térdedre a lóbalzsamot?? Nekem nagyon bevált 24 gyógynövény keveréke és jó fájdalom és gyulladáscsökkentő hatású . A fitotékákban kapható.

Zsuzsanna Német answered 11 év ago

Marikám igazad van ,ezt már mondták és azt is hogy jó hatású,meg kelleném próbálni!!