Segítsünk egymáson…..

KérdésekSegítsünk egymáson…..
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 11 év

 Úgy gondolom,ha van valamilyen jó tapasztalatunk érdemes megosztani egymással akár a cukorbetegség terén,akár egyéb témában.Ti,hogy látjátok? Ugye milyen jó érzés,ha a feltett kérdésre sokan válaszolnak?

4 Válasz
Árvai István answered 11 év ago

Gyakran vagyok bizonytalan dolgaimban. Alapvetően jó szándékú, és segítőkész vagyok, csak ilyen félszeg, visszahúzódó is. Az Vegyipari édes élet kérdésemben a termékek körüljárása hasznos, vagy csak fontoskodó bitfogyasztás? Nem vagyok szakértője a témának, amit az összetételhez hozzáfűzök, az leginkább a neten talált információk. Szívesen folytatom, ha ér valamit, de nem bántódok meg akkor sem, ha úgy találjátok, nem ér semmit, érdektelen.

rgyörgy answered 11 év ago

Rendben van. Miben tudok segíteni?

Sára Biró answered 11 év ago

 Természetesen folytasd István,meg más kérdések is jöhetnek amiben bizonytalan vagy, én  inkább a diabészes jelelegű, konyhatechnikai kérdéshez értek valamennyit,de György már jelentkezett, és remélem mások is 🙂
Komolyan gondoltam én is a ‘Segítsünk egymáson.." kérdés felvetést,mert több válaszból könnyebb kihámozni a hasznos infot,de ha  csak próbálunk segíteni , együtt érzünk a másikkal,az is visszajelzés szerintem. Ti,hogy látjátok ezt?

Sára Biró answered 11 év ago

 https://egeszseg.keva.hu/kerdes/2503/