Segítsünk egymáson…..

KérdésekSegítsünk egymáson…..
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 9 év

 Úgy gondolom,ha van valamilyen jó tapasztalatunk érdemes megosztani egymással akár a cukorbetegség terén,akár egyéb témában.Ti,hogy látjátok? Ugye milyen jó érzés,ha a feltett kérdésre sokan válaszolnak?

4 Válasz
Árvai István answered 9 év ago

Gyakran vagyok bizonytalan dolgaimban. Alapvetően jó szándékú, és segítőkész vagyok, csak ilyen félszeg, visszahúzódó is. Az Vegyipari édes élet kérdésemben a termékek körüljárása hasznos, vagy csak fontoskodó bitfogyasztás? Nem vagyok szakértője a témának, amit az összetételhez hozzáfűzök, az leginkább a neten talált információk. Szívesen folytatom, ha ér valamit, de nem bántódok meg akkor sem, ha úgy találjátok, nem ér semmit, érdektelen.

rgyörgy answered 9 év ago

Rendben van. Miben tudok segíteni?

Sára Biró answered 9 év ago

 Természetesen folytasd István,meg más kérdések is jöhetnek amiben bizonytalan vagy, én  inkább a diabészes jelelegű, konyhatechnikai kérdéshez értek valamennyit,de György már jelentkezett, és remélem mások is 🙂
Komolyan gondoltam én is a ‘Segítsünk egymáson.." kérdés felvetést,mert több válaszból könnyebb kihámozni a hasznos infot,de ha  csak próbálunk segíteni , együtt érzünk a másikkal,az is visszajelzés szerintem. Ti,hogy látjátok ezt?

Sára Biró answered 9 év ago

 https://egeszseg.keva.hu/kerdes/2503/