Segítsetek

KérdésekSegítsetek
Anonymus kérdezte ennyi ideje: 11 év

Szeretném a segítségeteket kérni!én egy 26 éves nő vagyok eddig 3 hónapig szedtem a fogamzásgátlót de párommal úgy döntöttünk babát szeretnénk, de viszont párom erős cukorbeteg szerintetek befolyásolja ezt a teherbeesésem mert már 2 hónapja próbálkozunk de sehol semmi , pedig akkor szoktunk együtt lenni mikor peteérésem van!

2 Válasz
Edina answered 11 év ago

Kedves Anonymus!Még ne aggódj.Nem mindenki esik teherbe egyik pillanatról a másikra.Sajnos tudom:-)Az orvosi részét majd más leírja neked,aki jobban tudja.Ha majd több ideje nem sikerül vannak vizsgálatok amik kiderítik hol a bibi.Peteérést ,hogy nézed?LH teszt,hőmérőzés?Az "erős cukorbeteg" nálad mit jelent?Csak mert van aki félreérti.pl:napi 5x-i inzulin vagy rossz értékek?De a legfontosabb NE GÖRCSÖLJ RAJTA!!!!

Sára Biró answered 11 év ago

  Kedves Anonymus! Nekem is az lett volna a kérdésem,hogy mit értesz azon,hogy "erős cukorbeteg"? Ha tartósan rossz az anyagcseréje   a férfiak esetében okozhat potenciaproblémát – merevedési zavart ( autonom neuropathia), nemzőképtelenséget,de ezzel a kérdéssel egy urológust vagy andrológust kellene felkeresni, itt köztünk nincs olyan aki érdemi szakmai segítséget tudna adni e témában.
A "súlyos cukorbetegségről" szívesen vennénk,ha megosztanád tapasztalatodat,ha szükség szeívesen segítünk,illetve ha Neked van jó ötleted szívesen olvassuk.