Segítséget kérnék, hogy a spenótot, hogy csináljátok? Mivel diétozom. Köszönöm!

KérdésekSegítséget kérnék, hogy a spenótot, hogy csináljátok? Mivel diétozom. Köszönöm!
Judit Rokobné Rabi kérdezte ennyi ideje: 11 év

9 Válasz
Zsuzsanna Német answered 11 év ago

 Szia Judit!Pici olaj teljeskiőrlésü liszt ,pici tej viz és sovány tejföl izlés szerint,én  leveskockát teszek bele a menyiségtől függően vagy 2,vagy 1-et ,ezt rég igy csinálom diabetesek vagyunk!! Jó étvágyat!!!

Judit Rokobné Rabi answered 11 év ago

Szia Zsuzsa! Köszönöm a segítséget. Közben már megoldottam, egy pohár kefir két csapott evőkanál liszt egy nagyon pici tej,nem lett rossz,de a család, hogy foglya megenni az már kérdés vagy ízlik nekik vagy nem.Lehet én eszem meg mert nem fog nekik ízleni.Majd kiderül.De amúgy köszönöm a segítséged.

katalin answered 11 év ago

SZIA ÉN FOKHAGYMÁT MINDIG TESZEK BELE 2 GEREZDET ÉS CSAK VIZ ÉS TEJ KEVERÉKÉVEL CSINÁLOM TEJFÖLT VAGY ILYESMIT NEM HASZNÁLOK LISZT HELYETT JO AZ ÉTKEZÉSI KEMÉNYITÖ ÉS OLYAN MINT AZ EREDETI NÁLAM A CSALÁD IS SZERETI HABÁR TÖBBSZÖR CSINÁLOK SOSKÁT DE UGYANIGY.

Sára Biró answered 11 év ago

Judit nem rég csatlakoztál,de nagyon jó ötletet vetettél fel. Hogy is kell elkészíteni az ételt?
Így rá lehet világítani a hiányosságokra és együtt könnyebb megtanulni a főzés fortélyait.  
Alap dolog mindent szárazon megmérni és úgy kiszámolni a CH-t és kalóriát,majd elosztani adagokra.
A keményítőt nem javasolnám Kati, a Zsuzsika által írt teljes kiőrlésű lisztet kell előnyben részesíteni. 
További ötlet?

stewes answered 11 év ago

Sóska és spenót a mindenféle madár együtt rémálmaim kategória. De milyenek lehetnek ezek nyersen?

Sára Biró answered 11 év ago

A sóska nyersen nagyon finom,de a spenótot nem próbáltam még,pedig egyre több helyen lehet olvasni salátáról amiben nyers spenót levél van. A sóskából a leves is finom.

stewes answered 11 év ago

Lehet, hogy az a baj, hogy ezeket olyan „összecsócsált” állapotában ismerem?

Sára Biró answered 11 év ago

 Lehet. Szeretnénk egy jó kipróbált saláta receptet spenótból:-) A sóska levest én levelesen készítem ,nem püré formájában.

Nyaszi answered 11 év ago

 Füstölthust megfőzzük, levét felhasználjuk a spenót higitásához. A hust pedig feltétnek.