SÁRIKA DÍJAZÁSA !!! ITT AZ IDŐ , SZAVAZZATOK !!!!!

KérdésekSÁRIKA DÍJAZÁSA !!! ITT AZ IDŐ , SZAVAZZATOK !!!!!
Tri-Ton kérdezte ennyi ideje: 11 év

ÍGÉRETEMHEZ HŰEN ELKÜLDTEM A 2013. ÉVI  LANG GUSZTÁV, VALAMINT A PANNON DIABATES DÍJAKRA VONATKOZÓ PÁLYÁZATOKAT.  Kérlek benneteket, hogy az alábbi e-mail címre küldjetek Ti is megerősítő szavazatot. Mindkét pályázatot egy címen fogadták, ezért úgy is jó, ha egy levélben mindkettőre szavaztok. Mindenképpen írjatok egy-két mondatot is indoklásként, amibe fogalmazzátok bele, hogy a KEVA csoporttól Tripam Antal által küldött és Biró Sára jelöltünkre beadott pályázatokhoz csatlakoztok.   Akkor hát, HAJRÁ …… !!!!!   (   alapitvanya.cukorbetegekert@upcmail.hu   )   Üdv.: Tóni

34 Válasz
Tri-Ton answered 11 év ago
jaskó answered 11 év ago

Itt az újabb lehetőség! lehet , sőt kell is támogatni a javaslatot. Ahogy Tóni írta az általa megfogalmazottak mellett,  néhány személyes mondatban is jó lenne, ha kiegészítenétek a javaslatot. Figyeljetek a határidőre!

rgyorgy answered 11 év ago

A javaslatot tevő levél elment, várom a visszaigazolást.

Tri-Ton answered 11 év ago

Kérem aki elküldte az e-mailt, jelezze itt is. Így egy ideig előtérbe marad ez a felhívás.

jaskó answered 11 év ago

Ma elküldtem a kiegészített javaslatomat.

Nanita answered 11 év ago

Felkérés teljesítve. 🙂

katalin answered 11 év ago

 Toni a gyengébbek kedvéért ez én vagyok akkor e-mailbe erre a cimre amit megadtál?

kofer25 answered 11 év ago

 A támogató levelet tegnap elküldtem.

Tri-Ton answered 11 év ago

 Sziasztok !    A kérésnek megfelelően még egy kis segítség.  Igen Katalin arra az e-mail címre. Feri köszönöm. Fent a ,,kis emlékeztető"-ben állépve a múltba, a hozzászólásaimnál találtok két lintet, az egyik a Pannon Diabetes díjat, míg a másik a Lang Gusztáv alapítvány díjat mutatja be. Kérem nézzétek meg mindkettőt és utána mehetnek az e.mailek. Mivel mindkettőre ugyanazon címen várják a jelentkezéseket, ezért arra a címre egy egyszerű levél, amiben pár mondatban írjátok meg, hogy személy szerint miért támogatjátok Sárika díjazását.  A pályázat kiírásoknál találtok neveket is. ( Reichardt Béláné kuratóriumi elnök és Dr.Vándorfi Győző Vesz. diab. egyesület elnök ) Személyesebb lesz a levél, ha a megszólításban Őket nevezitek meg és nem az elcsépelt ,, Tisztelt Cím" lesz a kezdet. Szóval semmi extra, csak egy levél amiben javasoltok ( és-vagy ) kértek. Sok sikert Mindenkinek !!!

Marika answered 11 év ago

Támogató levél elküldve !!!