Rövid idő alatt sűrűn változó távoli korrekció okai (Kérdőív)

KérdésekRövid idő alatt sűrűn változó távoli korrekció okai (Kérdőív)
János Tuska kérdezte ennyi ideje: 12 év

Kedves Hölgyem / Uram! Az optometrista szakdolgozatom részét képező webes kérdőívem kitöltésére szeretném felkérni Önt.
Kérem töltse ki rövid webes kérdőívemet, mellyel Ön nagyban hozzájárul kutatásom sikeréhez.
A kérdőív kitöltése mindössze 1, maximum 2 perc. A segítségét előre is köszönöm. Az Ön adatait név nélkül, bizalmasan kezelem és csak a szakdolgozatom részét képező kutatásomhoz használom fel.
Ha Önnek bármilyen kérdése/észrevétele lenne kérdőívemmel, akkor a tuska500_kukac_gmail.com email címre írjon. Köszönöm. Tisztelettel:
Tuska János József
IV. éves optometrista hallgató Meghívtam Önt, hogy töltse ki a Rövid idő alatt sűrűn változó távoli korrekció okai kérdőív című űrlapot.Ehhez látogasson el a következő helyre: 
https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDlycExIcFBkZEJER2ZhS2JGbm1DcVE6MQ

26 Válasz
Best Answer
katalin answered 12 év ago

Kész vagyok.

Tri-Ton answered 12 év ago

  Egyenlőre nekem megfelel a TESCO-s. Amivel könnyen látom az apró betűt az jó. Naponta, vagy 1/2 órát használom. Szerencsére olvasáskor a kezeim lettek egyre rövidebbek, így nagy gondom nincs az életben. A dioptria egyforma ( ezt távcsővel ellenőrzöm, egyforma a mindkét beállítás ) Vezetésnél még hasznos is, hogy távolra egyre jobb

Tri-Ton answered 12 év ago

  Reméljük a teszt kitöltése nem csak Jánosnak segít a diplomában, hanem később nekünk is. Jaskó ismerőse  a Mi ismerősünk is, ezért később, ha a szükség úgy hozza ismerősként fordulhatunk hozzá. Minél több az információja, annál több lesz a tudása és annál könnyebben fog tudni segíteni nekünk.

Sára Biró answered 12 év ago

 Tóni a Tescos szemüvegre gondolom megkapod a szakembertől a választ:-) 

Tri-Ton answered 12 év ago

 Tudom, hogy a TESCO már maga egy negatív indulatot sző. Viszont én a problémám miatt még nem fordulok szakemberhez, mert nem akkora a gond. Ettől függetlenül ez nekem így jobb és kényelmesebb, sőt olcsóbb. Ettől függetlenül van nekem nem egészen 2 éve kiváltott 0-ás képernyővédős szemüvegem 50 eFt-ért. ( de minek ??? ) Azóta már nincs CRT monitor )

Tri-Ton answered 12 év ago

 Szerintem meg nem lehet külön választani a távoli, meg a közeli korrekciót. Mindegyiket korrigálni kell, csak a korrekció irány más. Az egyiket +ban, a másikat  -ban. Hogy melyik zavaróbb a hétköznapi életben az egy másik kérdés. Mindenki a saját nézőpontjából ítéli meg.

Sára Biró answered 12 év ago

 Én optikusnál vettem a szemüvegem,de a férjem szintén a Tescoban:-) Egy cukorbetegnek évente szükséges a szemészeti kontroll vizsgálat, szemfenékvizsgálattal együtt (ezt csak az ismétlés kedvéért írom). Valóban nagyon drágák a szemüvegek.

János Tuska answered 12 év ago

Köszönöm szépen a sok kitöltést. Igen, örömmel segítek.

jaskó answered 12 év ago

!!

Gyöngyi answered 12 év ago

Én is kész vagyok, megválaszoltam.

Sára Biró answered 12 év ago

 Én is kitöltöttem,meg egy ismerősöm adataival (aki cukorbeteg) kitöltöttem.