Pozitív gondolkodás, jobb hangulat, jobb vércukorértékek…….

KérdésekPozitív gondolkodás, jobb hangulat, jobb vércukorértékek…….
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 11 év

Jobb életminőség… Ugye folytathatnám.
Mennyire figyeltek erre? Milyen tapasztalatotok van?

3 Válasz
Nanita answered 11 év ago

Próbálkozom, próbálkozom, de vannak olyan élethelyzetek amikor sajnos a napi begyakorolt pozitív gondolatok ellenére is "kizökken " az ember, elveszíti a harmóniát. Ha jó a hangulatot, ha pozitív a gondolkodás, akkor ennek a hatására a vércukor értékek is és még sok minden más is kedvezően változik az ember szervezetében. De vannak olyan pillanatok amikor ezek nem elegendők. 

jaskó answered 11 év ago

Igazad van Nanita! Sokszor, minden erőfeszítésünk ellenére, többnyire mások áldásos tevékenységének köszönhetően felborul a pozitív világképünk. Az igazi ilyenkor mégis az, hogy ha földbe döngölnek, akkor is fel kell állni és ne adjuk fel soha!!!

Sára Biró answered 11 év ago

‘ A lélek egy pici ember, aki az emberi testben szaladgál – akkora, mint a hüvelykujjam. Néha a gyomorban van, néha felszalad a fejbe -, előrejön, beül a szemekbe, vagy hátul, a nyúltagyvelő puha párnájára lefekszik. Néha a torokban szorul meg, s onnan beszél – néha a kezekbe szalad. Nem tud jól beszélni emberi nyelven, dadogva vonaglik, s nyugtalanul rázza kényelmetlen börtönét. De ahol befészkelte magát: legyen az kő vagy ember, annak a tárgynak mozdulnia kell."
Karinthy Frigyes