Pajzsmirigybetegség…..

KérdésekPajzsmirigybetegség…..
Zsuzsanna Német kérdezte ennyi ideje: 11 év

Fogyókúrázhat-e Kinai teával egy Pajzsmirigybeteg?

3 Válasz
Sára Biró answered 11 év ago

 Zsuzsa nem kell fogyókúrázni,csak oda kell figyelni a mennyiségre, lehetőleg rendszeresen étkezzünk
 ( naponta 3 fő étkezés,délelőtt délután 1-1 alma,vagy mandarin,vagy kivi,vagy narancs,mindig a szezonnak megfelelő ) finomított szénhidrátot, cukrot, finom lisztet , zsíros ételeket ne fogyasszunk. Fontos jól megrágni az ételt,lassan enni, hogy élvezzük az ízeket:-)Legyen meg minden nap a mozgás,ha más nem akkor 30 perc séta,de amikor sétálunk akkor ne álljunk meg az ismerőssel beszélgetni,hanem őt is hívjuk magunkkal:-)
Kell inni megfelelő mennyiségű folyadékot,vizet vagy teát.bevallom nem ismerem a fogyókúrás kínai teát,de én ki sem próbálnám.

Zsuzsanna Német answered 11 év ago

Sziasztok!!Valójában nem is én vagyok az érintett ,hanem egy közeli családtagom aki pajzsmirigybeteg lett kb -1éve!!Nem itthon tartózkodik (nem ebbe az országba)tehát kint jár orvoshoz is,őt is mint sok mindenki pajzsmirigybeteget sajnos zavarta a nagy súlya!!Épp tegnap előtt újságolta hogy ő bizony kinai teát iszik ,hát szóhoz se jutottam!!Sajnos nem hallgat rám de tudom hogy haltak már meg régebben kinai tea fogyókúrától!!Én soha életemben ilyet nem innék főleg nem mivel én tudom mi az hogy anyagcserebetegség!!Számomra semmiféle csodaszer nem létezik!!!

Sára Biró answered 11 év ago

Így van Zsuzsa sokan nem hiszik, hogy a csodaszertől nem lehet fogyni, és amikor nagy a baj szaladnak,fűhöz-fához! Tereld ide:-)