Ti hogyan készítitek a süteményt, vagy halat?
Nem mindig csak rántott halat lehet sütni,vagy ha azt eszünk akkor lehet vele zöldséget ,salátát enni,akkor még mást is meglehet kóstolni.
Citromos hal-ahogy én készítem:-)A tonhalat még fagyott állapotban meglocsolom citromlével, ráreszelem a citrom héját is. Egy picit leitatom papírtörlővel,megszórom kaporral Utána a teflon serpenyőbe olíva olajat,majd egy kis vajat teszek beleteszem a halakat és megsütöm.
Körözöttel töltött gomba
Hozzávalók: gomba, túró ,kígyóuborka, hagyma ,tejfül,paprika, őrölt kömény,só,bors,vaj
Megkenjük vajjal a gombát, és tíz percre forró sütőbe tesszük kissémeggrillezzük. A kalapjából lemetszünk egy szeletet, és félretesszük, ez lesz avégén a sapkája. A túrót, hozzáadjuk a tejfölt és annyipirospaprikát, hogy szép színes legyen, majd fűszerezzük köménnyel, borssal,sóval. Beletesszük az apróra vágott vöröshagymát és a nyers uborkát, és jólösszekeverjük a tölteléket. A gombafejeket a lemezkés oldalával fölfeléfordítva tálcára ültetjük, megtöltjük körözöttel és ráhelyezzük a kalapot.
Megtöltjük körözöttel és ráhelyezzük a kalapot.
A nyáron olvastam ezt a receptet és kipróbáltam,nagyon finom és szépen mutat.
Én most találtam egy jo hal receptet a nosaltyn csöben sült paprikás halfilé szerintem kifogom probálni.