Örömhír :)

KérdésekÖrömhír :)
Szabó Eszter kérdezte ennyi ideje: 12 év

Kedves Kevások!

Bizonyára észrevettétek, hogy az utóbbi időben nem nagyon találkozhattatok a bejegyzéseimmel. Ennek oka egyrészt a megszaporodó munkám, másrészt pedig az, hogy kedvesemmel Győrben élünk, és sokkal kevesebb időm jut a netezésre.

És azt is biztosan többen hallottátok, esetleg a rendelőben láttatok is, hogy gömbölyödik a pocakom. Bizony, áprilisban bővül a család. 🙂 Most már itthon készülök a kis jövevény érkezésére, így többször vagyok gép előtt (na jó, majdnem minden nap 🙂 ), de április közepe után majd manótól függ, hogy mit fog engedni. Igyekszem addig is minél többet segíteni, és továbbra is tanulni tőletek.

13 Válasz
Best Answer
Sára Biró answered 12 év ago

 Kedves Eszter! Őszintén gratulálunk Nektek, köszönjük hogy megosztottad velünk a hírt.Mindig szeretettel várunk itt, köszönjük a sok hozzászólást, lelki segítséget.
Jó egészséget, boldogságot, sok örömet kívánunk Nektek:-))))

Zsuzsanna Német answered 12 év ago

Kedves Esztikém nagyon sok boldogságot és jó egészséget kivánok neked és kedves párodnak az érkező kis manóhoz!!Nagyon örülök én is a boldogságotoknak!!

Halász Gabriella answered 12 év ago

Kedves Eszter!!!

Én itt új vagyok, de ettől függetlenül szeretnék gratulálni Nektek és azt kívánom, hogy minden OK. legyen a terhesség alatt, utána,  és a babával is – a pocakodban, ill. majd a kinti világban! 🙂

Énnekem két kis unokám van! Mátéka -pár nap múlva lesz 3 éves, és Vitézke pont ma 6 hónapos! 🙂

Pityu answered 12 év ago

Sok boldogságot kívánok. Vigyázz magadra, magatokra.

Tri-Ton answered 12 év ago

Szia Eszti !   Örülök az örömötöknek és gratulálok nektek. Vigyázz ugyan magatokra, de nehogy túlzásba vidd. Tudod !?  Ez nem betegség, ez egy örömmel és várakozással teli állapot. Ugye jól tudom, hogy ha vidám az anyuka, akkor vidám a pocakban a baba is ? Minden öröm a tiétek és minden más a kedves párodé. Ja és csak, a nem fontos dolgokban kell döntened, a fontosra ott a férfi.  Egy öreg kollégám szokta mondani, hogy mikor összekerültek a feleségével megegyeztek. Ő a férfi, ezért minden fontos dologban Ő, míg az összes többiben a feleség fog náluk dönteni. – Hát aztán:  ( mondta a kollégám )  40 éve vagyunk együtt, de nálunk még fontos dolog nem volt.

jaskó answered 12 év ago

Üdvözöllek Kedves Eszter! Gratulálok és nagyon jó egészséget kívánok mindkettőtöknek, a boldogság pedig majd jön magától. Én egy unokát kaptam ajándékba és majd elszállok a boldogságtól, hát mit szóljon egy leendő anyuka, aki egy új emberkének ad életet és amikor először a kezébe fogja, igazából akkor döbben majd rá, mekkora ajándékot kapott és milyen nagy boldogságban van része. Még egyszer gratulálok!!!!

kofer25 answered 12 év ago

Gratulálok és sok boldogságot kívánok!

Marika answered 12 év ago

Kedves Eszter !! Valóban feltűnt , hogy nem szóltál hozzá a kérdéseinkhez . Nagyon jó egészséget kívánok én is a babaváráshoz !! Remélem megosztod majd velünk ha megérkezik a babuci !!Üdvözlettel : Marika

katalin answered 12 év ago

 Hát Eszter ugye mi minden nap találkoztunk hiányzol is a csapatbol vigyázz magatokra és ha lessz valami egyszerre tudasd az örömhirt.

Krisztina Kiss answered 12 év ago

 Kedves Eszter ezuton szeretnék én is gratulálni a kismanohoz. Legyen benne sok örömöd!!