Nuropatia kezelese

KérdésekNuropatia kezelese
Anonymus kérdezte ennyi ideje: 10 év

Üdv. Édesanyám neuropáthiás lábsérüléssel szenved, egy
MEDIFIT MD-554 Izom idegszimulátor segíthet vagy ronthat a betegségen? A választ előre is köszönöm.

16 Válasz
Edelényi Rita answered 10 év ago

 Igen, 5 éve már.   Lényeg, hogy használod 🙂  

Milány Tiborné answered 10 év ago

 Sziasztok! Egy hete használom a talpbetétet, pozitiv hatással van rám. Ilyen rövid idő alatt sokat javult az érszűkületes lábam, apró jelekből veszem észre. Az energia szintemre is hatása van. Nem bántam meg, hogy megrendeltem, a cukor értékeim is egy kicsit alakulnak. Kár, hogy nem érdekli egy betegtársamat sem, pedig csak ajánlani tudom!!!

Sára Biró answered 10 év ago

 Örülök,hogy kedvező a hatása. Mennyibe került?

jaskó answered 10 év ago

Mindenképpen jó hatású lehet a betét. Szerintem kényelmesebbé teheti a lábbeli viselését. Esetleg hatása van a talpon elhelyezkedő reflexpontokra. Könnyebbé teheti a járást és ezáltal több mozgásra ösztönöz. A több mozgás egyenlő a fizikai aktivitás növekedésével. A fokozott fizikai aktivitás pedig jobb vércukor értékeket eredményezhet. A jobb eredmények pedig stabilizálhatják, javíthatják a keringés állapotát. Ja és a fokhagyma kúra hatása? Sok sikert a kísérletezéshez!

Milány Tiborné answered 10 év ago

Jaskó! Rég nem írtál  az oldalra. Túl vagy már a második műtéten is? Ha igen, hogy sikerült? a fokhagyma kúrát azóta is csinálom, minden reggel két cikk. A másik fajtánál pont most tartok a 8 napos szünetnél, de még vasárnaptól folytatom azt is. A kisérletezéskor a fokhagymára vagy a talpbetétre gondoltál? 

jaskó answered 10 év ago

Szia! A kísérletezést csak úgy általánosságban, mindenre értettem.  Köszi az érdeklődést! Az első műtétem tökéletesen sikerült. A második a jövő héten lesz. Ha az is úgy sikerül, mint az első, akkor nagyon fogok örülni. Utána még hat hét és egy kontroll, majd az lvasó szemüveg felírása és kész. A távollátó lencsét választottam Az univerzális elég drága lett volna. Így meg a TB fizeti.