Nuropatia kezelese

KérdésekNuropatia kezelese
Anonymus kérdezte ennyi ideje: 9 év

Üdv. Édesanyám neuropáthiás lábsérüléssel szenved, egy
MEDIFIT MD-554 Izom idegszimulátor segíthet vagy ronthat a betegségen? A választ előre is köszönöm.

16 Válasz
Sára Biró answered 9 év ago

Üdv. Nincs tapasztalatom ezzel kapcsolatosan. Neuropathia témakörben vannak itt hasznos tanácsok.
https://egeszseg.keva.hu/kerdes/1196/
https://egeszseg.keva.hu/kerdes/1488/

Milány Tiborné answered 9 év ago

Üdv. Én most rendeltem meg magamnak a Nikken talpbetétet, még nem érkezett meg, esetleg te is olvas utána. Nagyon jókat olvastam róla. Remélem nekem is segiteni fog.

Edelényi Rita answered 9 év ago

 Sziasztok! Nikken  talpbetéttel és neuropathia -val kapcsolatban weboldalamon találtok egy orvosi cikket. Ha szeretnétek  többet tudni róla kérdezzetek nyugodtan, sok beteg lábnak tudtam már segíteni az elmúlt 5 évben 🙂  
http://sportwellness.hu/index.php/diabeteszes-neuropathia.html

Milány Tiborné answered 9 év ago

 Szia Rita! Két éve te ajanlottad valakinek itt  a keván, elég sokat olvastam utána, meg is rendeltem, már vasárnaptól fogom tudni használni. Akit érdekel tudok adni telefonszámot, üzletkötőn keresztül lehet rendelni.

Edelényi Rita answered 9 év ago

 Szia, igen, valóban már ajánlottam itt is, mert nagyon sok a pozitív visszajelzés, biztos vagyok benne, hogy Neked is jó tapasztalataid lesznek. A talpbetétnek mellékhatása nincs csak pozitív hatásai. Én is használom állandóan, pedig szerencsére teljesen egészséges vagyok, de a mindennapokat könnyebbé teszi, mert emeli az energia szintet, támogatja a keringést. Webáruházból is rendelhető itt: http://bit.ly/1mL5VH7  de ha írtok privátban, akkor kedvezőbb áron is tudok számotokra rendelést leadni. 

Milány Tiborné answered 9 év ago

 Szia Rita! Ma megkaptam a talpbetétet, remélem jó lesz. Te egész nap tudod használni? Vizet csak az elején kell inni ennyit, vagy mindig?

Edelényi Rita answered 9 év ago

 Persze, mindig használom, kivéve nyáron, mert a szandálban nem marad bent (persze arra is lenne megoldás). Egész nap a cipőmben van. Nem tudom melyik fajtát rendelted, ha masszírozóst és nem bírod, akkor időnként meg kell fordítani. A víz NAGYON fontos mindig, nem csak az elején. A mágnes hatására a vérlemezkék elrendeződnek, a víz segít a méreganyagokat kimosni. 

Milány Tiborné answered 9 év ago

 Rita! Az első délelőttöm a talpbetétben szuper volt, mintha kicserélték volna a lábamat. Teljesen feltöltődtem energiával!

Edelényi Rita answered 9 év ago

 Bár nem lep meg, de mindig örülök a pozitív visszajelzéseknek. A Nikken talpbetét egy csoda, mindenkinek hordania kellene egészségi állapottól függetlenül. A szakács fiam nem megy anélkül dolgozni 🙂  Bárkinek szívesen segítek, keresetek bátran:http://sportwellness.hu/index.php/kapcsolat-edelenyi-rita.html

Milány Tiborné answered 9 év ago

 Nem is tudtam Rita ,hogy te is tanácsadó vagy, akkor tőled is rendelhettem volna.