Nuropatia kezelese

KérdésekNuropatia kezelese
Anonymus kérdezte ennyi ideje: 10 év

Üdv. Édesanyám neuropáthiás lábsérüléssel szenved, egy
MEDIFIT MD-554 Izom idegszimulátor segíthet vagy ronthat a betegségen? A választ előre is köszönöm.

16 Válasz
Sára Biró answered 10 év ago

Üdv. Nincs tapasztalatom ezzel kapcsolatosan. Neuropathia témakörben vannak itt hasznos tanácsok.
https://egeszseg.keva.hu/kerdes/1196/
https://egeszseg.keva.hu/kerdes/1488/

Milány Tiborné answered 10 év ago

Üdv. Én most rendeltem meg magamnak a Nikken talpbetétet, még nem érkezett meg, esetleg te is olvas utána. Nagyon jókat olvastam róla. Remélem nekem is segiteni fog.

Edelényi Rita answered 10 év ago

 Sziasztok! Nikken  talpbetéttel és neuropathia -val kapcsolatban weboldalamon találtok egy orvosi cikket. Ha szeretnétek  többet tudni róla kérdezzetek nyugodtan, sok beteg lábnak tudtam már segíteni az elmúlt 5 évben 🙂  
http://sportwellness.hu/index.php/diabeteszes-neuropathia.html

Milány Tiborné answered 10 év ago

 Szia Rita! Két éve te ajanlottad valakinek itt  a keván, elég sokat olvastam utána, meg is rendeltem, már vasárnaptól fogom tudni használni. Akit érdekel tudok adni telefonszámot, üzletkötőn keresztül lehet rendelni.

Edelényi Rita answered 10 év ago

 Szia, igen, valóban már ajánlottam itt is, mert nagyon sok a pozitív visszajelzés, biztos vagyok benne, hogy Neked is jó tapasztalataid lesznek. A talpbetétnek mellékhatása nincs csak pozitív hatásai. Én is használom állandóan, pedig szerencsére teljesen egészséges vagyok, de a mindennapokat könnyebbé teszi, mert emeli az energia szintet, támogatja a keringést. Webáruházból is rendelhető itt: http://bit.ly/1mL5VH7  de ha írtok privátban, akkor kedvezőbb áron is tudok számotokra rendelést leadni. 

Milány Tiborné answered 10 év ago

 Szia Rita! Ma megkaptam a talpbetétet, remélem jó lesz. Te egész nap tudod használni? Vizet csak az elején kell inni ennyit, vagy mindig?

Edelényi Rita answered 10 év ago

 Persze, mindig használom, kivéve nyáron, mert a szandálban nem marad bent (persze arra is lenne megoldás). Egész nap a cipőmben van. Nem tudom melyik fajtát rendelted, ha masszírozóst és nem bírod, akkor időnként meg kell fordítani. A víz NAGYON fontos mindig, nem csak az elején. A mágnes hatására a vérlemezkék elrendeződnek, a víz segít a méreganyagokat kimosni. 

Milány Tiborné answered 10 év ago

 Rita! Az első délelőttöm a talpbetétben szuper volt, mintha kicserélték volna a lábamat. Teljesen feltöltődtem energiával!

Edelényi Rita answered 10 év ago

 Bár nem lep meg, de mindig örülök a pozitív visszajelzéseknek. A Nikken talpbetét egy csoda, mindenkinek hordania kellene egészségi állapottól függetlenül. A szakács fiam nem megy anélkül dolgozni 🙂  Bárkinek szívesen segítek, keresetek bátran:http://sportwellness.hu/index.php/kapcsolat-edelenyi-rita.html

Milány Tiborné answered 10 év ago

 Nem is tudtam Rita ,hogy te is tanácsadó vagy, akkor tőled is rendelhettem volna.