Nézz meg egy növényt és megtudod mire van jótékony hatással !!! Tudtok ilyent Ti is ?

KérdésekNézz meg egy növényt és megtudod mire van jótékony hatással !!! Tudtok ilyent Ti is ?
Tri-Ton kérdezte ennyi ideje: 13 év

 A növények nagyban hasonlítanak arra a szervre amire jótékony hatással vannak. Nézd meg mire hasonlít és  megtudhatod mire van jótékony hatással. Pld.:  Sárgarépa keresztmetszete-szem, Paradicsom keresztmetszete-szív 4 kamrája, szőlőfürt-szív alakú, Dió-agy, Babszem-vese, Zeller-csontok, Avokádó+körte-méh, Édesburgonya-hasnyálmirigy, Narancs+grapefruit keresztmetszete- női mell, Olivabogyó-petefészek, Hagyma-sejtek, stb.

4 Válasz
Marika answered 13 év ago

Igen tudok ilyen növényeket !!! Például a füge , tele vannak magokkal és párosával lógnak amíg fejlődnek mint a herék . A fügék elősegítik a spermák mozgási sebességét , és növelik a mennyiségüket ami kizárja a meddőséget. A hagyma olyan mint az emberi sejt . A tudomány mai állása szerint segítik eltávolítani a veszélyes mérgező és hulladék anyagokat a sejtekből .Könnyeket fakasztanak amik viszont tisztítják a szemet .A kínai kel Zeller Rebarbara: A zeller a kínai kel olyan , mint a csontok . Ezek erősítik a csontokat . A csontok 23% szódát tartalmaznak. ezek a zöldségek is 23% szódát tartalmaznak. ha nincs elég szóda az étrendben, a szervezet kivonja a csontokból és emiatt csontjaid meggyengülnek . Ezek az ételek megerősítik a csontvázat .Kidney bab segíti a veseműködést és valóban úgy is néz ki , mint a vese . A narancs  a grapefruit és az egyéb citrusfélék olyanok , mint a női emlőmirigyek és segítik a mell egészséges működését és a nyirokmirigy csomók eltávozását a mellből . Az édes-burgonya a hasnyálmirigyre hasonlít és ténylegesen egyensúlyban tatja a szervezetet a cukorbetegség megelőzése szempontjából .

Marika answered 13 év ago

Az Avokadó a padlizsán és a körte segítik az anyaméh és a méhnyak egészséges működését.Hasonlítanak is rájuk . A tudományos kutatások szerint , ha egy nő heti egy avokádót elfogyaszt egyensúlyban tartja a hormonjait , megakadályozzák a nemkívánatos születési súlyt és megelőzik a méhnyakrákot .Mire megalapozott ez ??? Pontosan kilenc hónap kell , hogy az avokádó bimbóból érett gyümölccsé fejlődjön , több mint 14 000 különböző élelem – alkotóeleme található minden egyes gyümölcsben , a modern tudomány eddig csak 141 -et tanulmányozott .

Sára Biró answered 11 év ago

 https://egeszseg.keva.hu/kerdes/2488/

Marika answered 11 év ago

A paradicsom olyan mint a szív kamrái vannak és piros, tele vitaminokkal. Öröm beleharapni egy nap érlelte fínom paradicsomba , alig várom , hogy érjenek már vannak a paradicsomfánkon fürtökben , de még zöldek.