Neuropathia…

KérdésekNeuropathia…
Zsuzsanna Német kérdezte ennyi ideje: 11 év

Kapott-e valaki Thiogamma infúziót,ha igen milyen a tapasztalat?!!

9 Válasz
jaskó answered 11 év ago

Én már jó néhány éve kaptam. Több alkalommal ismételték (évente) Egyszer nagyon rosszul lettem, mert a hordozó anyagában van laktóz is, én pedig arra allergiás lettem. Azóta tabletta formában kapom.- Valamelyest csökkentek a neuropathiás tüneteim. nem szünetek meg, de az intenzitása és a mértéke jelentősen csökkent. 250 ml volt egy adag infúzió. Már akkor kaptam, amikor kísérleti stádiumban volt a gyógyszer.

Halász Gabriella answered 11 év ago

Én a tablettát szedem!
Nekem is csökkentek a neuropathiás tünetek… zsibbadás, fájdalom!

Sára Biró answered 11 év ago

Nagyon sok beteg kedvező tapasztalatról számol be a Thiogamma infúzió után, van olyan is akinek teljesen megszűnt az éjszakai lábzsibbadás. Egy hölgy említett valamilyen furcsa érzést?? a 8-ik infúzió után,azt követően tablettába kapja.

Sára Biró answered 11 év ago

 Azt nem írtam, hogy nálunk szerencsére a nappali kórházban ingyen hozzájut a beteg ( korábban 15.000 forint volt).

Sára Biró answered 11 év ago

 https://egeszseg.keva.hu/kerdes/1488/

Sára Biró answered 11 év ago

 Sajnos már nálunk is meg kell venni a betegeknek a Thiogamma infúziót, viszont érdekes hogy aki már kapott az érezte a jótékony hatását és visszajön, kéri hogy írjuk fel receptre,hogy megkaphassa.

G Zsóka answered 8 év ago

2 hónapja szedem a Thiogamma kapszulát, reggeli előtt egy fél órával veszem be. Jótékony a hatása, valóban jelentősen csökkenti a fájdalmat, zsibbadást. Ugyanakkor nálam gyomorpanaszokat okoz és ízérzékelési zavart. Nem tudom megszokom-e, érdemes-e a mellékhatásait tűrni? Előtte Benfogammát szedtem egy éven át, semmi panaszom nem volt.

Sára Biró answered 8 év ago

 Zsóka próbáld meg este bevenni.
 A Benfogamma nem írható kedvezményre, a Thiogamma cukorbetegeknek 90%-os támogatással adható.beszéld meg a kezelőorvossal a panaszokat. 

G Zsóka answered 8 év ago

 Kedves Sára! 
Köszönöm a választ, Rád mindig lehet számítani. Hétfőn megyek a kezelőorvosomhoz, mert semminek nem érzem lassan az igazi ízét. Nagyon keveset eszem, de a finoman elkészített, kevés CH értékűeket kedvelem. Mondjuk így, hogy se íze – se bűze nem vágyok semmi ennivalóra. Majd megírom az orvos válaszát. Üdv: Zsóka