Nem kérdés, csak egy beszámoló

KérdésekNem kérdés, csak egy beszámoló
jaskó kérdezte ennyi ideje: 13 év

Szeretnék mindenkit arra biztatni, hogy soha semmit nem szabad feladni!!!

35 Válasz
Best Answer
Sára Biró answered 13 év ago

 Kedves Jaskó! Nagyon köszönöm ezt a részletes beszámolót. Hihetetlen,hogy 469 alkalommal legyen bevérzés. Ez tényleg csoda. Nagyon jó,hogy említetted a neveket hátha valakinek szüksége lehet.
Biztos soha nem szabad feladni.  Gratulálok az elért eredményhez!

jaskó answered 11 év ago

Nem kedvelem a túlzott dicsekvést, sőt. de most kivételt teszek. De ezt ismét csak örömömből teszem. Tegnap, egy év múltán ismét voltam Szegeden a szemészeti klinikán.kontroll vizsgálaton. Idézek a megállapított tényekből:
A legfontosabb: Látás élesség, mindkét szem esetében: 1.0
A nyomás (ez nem a legtökéletesebb, de nem változott) Bal: 19, jobb:20
Kötőhártya: vérbő Szaruhártya: tiszta. Csarnok: tiszta, Szivárványhártya: szerkezete megtartott. Pupilla: fényre jól reagál, kp.tág, Lencse: tiszta. Üvegtest: tiszta. Szemfenék: éles határú, normális színű papilla, szabályos eredésű és lefutású erek. LÉZER KEZELÉS NEM SZÜKSÉGES!
Mindez 37 év diabétesz és  szemészeti problémákkal teli 22 év, valamint túl 470 igazolt üvegtesti bevérzést követően!
Csak azért jöttem elő ismét ezzel a talán dicsekvésnek tűnő eredményemmel , hogy lássátok: van esély a látás meőrzésére, még ilyen előzmények utéán. Van esély, ha időben észhez tér az embe, van esély, ha kiváló orvosokra talál, van esély, ha hajlandó változni és változtatni addigi helytelen dolgain. Van esély, ha sikeresen együttműködik a kezelőorvosaival, ha képzi magát, ha a tapasztalatait hasznosítani tudja. Van esély tehát, csak akarni és tenni kell érte.
Ha nekem sikerült, miért ne sikerülne másnak is. A sikert persze nem adják ingyen. nekem hosszú és küzdelmekkel, félelmekkel teli évek után sikerült, DE SIKERÜLT.  Minden hasonló helyzetben lévő betegtársam szeretném arra biztatni, hogy az  első akadálynál ne szabad feladni, mert van remény.
Szeretném kérni azokat, akik hozzám hasonló módon eredményeket értek el valamelyik szövődményük megállításában,  javításában, hogy írják meg. Adjanak ezáltal erőt, reményt  másoknak is

Pityu answered 11 év ago

Kedves Jasko! Grtulálok éls Veled örülök. Ez így Karácsonyi ünnepek előtt egy ajándéknak is kíváló. Gratulálok és az ünnepek alkalmából is jó egészséget kívánok.

Sára Biró answered 11 év ago

 Kedves Jaskó! Köszönjük szépen a részletes beszámolót.Nagyon örülök,hogy nem romlott a szemed,Te jó példa vagy mindenki számára,tényleg "Soha nem szabad feladni"!

Lamár Krisztián answered 11 év ago

Kedves Jaskó, irigylésre méltó harmóniában élsz önmagaddal. Mindenki erre vágyik, keveseknek sikerül.

jaskó answered 11 év ago

Köszönöm, hogy ilyen véleményetek alakult ki. Most szépek az eredményeim, de nem volt ez mindig így. Én nagyon sok mindent elkövettem magam ellen és talán ennek a következménye lett az a sok szövődmény, ami nálam kialakult. De elsősorban családi ráhatásra, majd a józan észre hallgatva, talán még időben váltottam, változtattam. Nehéz volt, de sikerült. Az általam leírtakkal azok helyzetén szeretnék egy kicsit javítani, akik még válaszút előtt állnak, vagy kétségek között kínlódnak, vagy a félelmeikkel küzdenek. Váltani kell és változtatni kell. Mert van esély arra, hogy akár több évtizedes betegség után a diabétesz csak egy kezelhető, kézbenttartható állapot  legyen és ne az életet megkeserítő szövődmények melegágya. Mindenkit arra biztatok: nem kell önsajnálattal foglalkozni, nem kell harcolni, nem kell önmagát, vagy éppen másokat okolni a betegség miatt, hanem tanulni, ilsmerkedni önmagával, a diabetesszel és legfőképpen talán elfogadni. A felszabaduló energiákat pedig okosan hasznosítani! Az eredmény pedig biztosan nem marad el!