Nekem a bal oldalon a szív alat sokszor fáj úgy érzem mintha a hasnyálmiriggyel lenne baj.

KérdésekNekem a bal oldalon a szív alat sokszor fáj úgy érzem mintha a hasnyálmiriggyel lenne baj.
kontra istvánné kérdezte ennyi ideje: 13 év

Ezt azért kérdezem  hogy volt-e már ilyen valakinek. Voltam az orvosomnál és elakart küldeni  gyomor tükrözésre, hiába mondtam neki, hogy a gyomromnak semmi  baja. Ha valakinek volt ilyen problémája  szeretném  ha tájékoztatna előre is köszönöm. Kontráné Ica

25 Válasz
kontra istvánné answered 13 év ago

Képzeld el október 4 re kaptam időpontot.Addig úgy szenvedek a hogy akarok. Ma lemegyek a házi orvosomhoz  és meg beszélem vele, hogy küldjön be a kórházba kivizsgálásra. Szia Sárika köszönöm az érdeklődést.

Sára Biró answered 13 év ago

 Szia Icukám! Mindenképpen intézkedjél,hogy mielőbb túl legyél rajta,addig is kérd meg írjon valami gyógyszert ami enyhíti a panaszodat! 

kontra istvánné answered 13 év ago

  Voltam a háziorvosomnál  és kaptam ínfúziót  tegnap is és ma is. Képzeld el már utána is jobb volt. Kedden  megyek vérvételre, megnézeti a hasnyálmirigyet  és a májat meg a vesét. Majd megírom hogy mi az eredmény sziasztok.

Sára Biró answered 13 év ago

Szia Icuka!  Köszi,hogy visszajeleztél Icuka,akkor a keringéssel is gond lehet.Örülök,hogy használt az infúzió.
Várjuk,hogy jelentkezzél!

kontra istvánné answered 13 év ago

Sziasztok meg lett az eredmény a vérvételről és minden eredmény jó. Nagyon örülök neki de attól még az én  baloldalam  mindig fáj.

Sára Biró answered 13 év ago

 Köszi,hogy jelentkeztél Icuka! Akkor a gyomor tükrözés következik,menjél csak el arra ,láttad mindenki biztat. Amúgy borda közti ideg is tud így fájni. Nem volt esetleg herpesz zoostered? Ezek mind tudnak ilyen fajta fájdalmat csinálni.

kontra istvánné answered 13 év ago

Szia Sárikám ma voltam gyomor tükrözésen hálaistennek minden rendben van. Csak az a baj, hogy még mindig fáj. Most a következő hasi ultrahang lesz remélem hogy megtalálják  a problémát és akkor nem kel  elmennem végbél tükrözésre. sziasztok

Sára Biró answered 13 év ago

 Szia Icukám. Örülök,hogy a gyomortükrözéssel nem találtak komoly problémát,reméljük az UH is negatív lesz. Icuka háti gerinc röntgen felvételed volt,mert a gerincből is tud így sugározni a fájdalom !? 

kontra istvánné answered 13 év ago

Nem voltam gerinc röntgenen csak tüdő szűrésen de még nem jött semmi értesítés. Remélem hogy minden lesz ott is.

kontra istvánné answered 13 év ago

Szia Sárika  nem szünt meg a fájdalom. nem tudják hogy mi a baj. Október 19-én megyek hasi ultrahangra. Most voltam a cukorgondozóba és nagyon jók az eredményeim nagyon megdicsért az orvos. Azt mondta mintha nem is lennék cukor beteg olyan jók az eredményeim. Köszönöm az érdeklődést sziasztok.