Nekem a bal oldalon a szív alat sokszor fáj úgy érzem mintha a hasnyálmiriggyel lenne baj.

KérdésekNekem a bal oldalon a szív alat sokszor fáj úgy érzem mintha a hasnyálmiriggyel lenne baj.
kontra istvánné kérdezte ennyi ideje: 13 év

Ezt azért kérdezem  hogy volt-e már ilyen valakinek. Voltam az orvosomnál és elakart küldeni  gyomor tükrözésre, hiába mondtam neki, hogy a gyomromnak semmi  baja. Ha valakinek volt ilyen problémája  szeretném  ha tájékoztatna előre is köszönöm. Kontráné Ica

25 Válasz
Sára Biró answered 13 év ago

 Icuka nem kíséri égés ? Gondolom azért akart elküldeni az orvosod  gyomor tükrözésre ,mert sokszor ha visszacsorog a gyomorsav tud kellemetlen panaszt csinálni. Vérvételen nem voltál?
  Hátha volt valakinek hasonló panasza és beszámol neked.

kontra istvánné answered 13 év ago

Szia Sárikám semmi féle panaszom nincs a gyomromra, nem is ég  nem is fáj. Vérvételre nem küldött, de gyomor tükrözésre meg nem megyek el mert attól nagyon félek.

Krisztina Kiss answered 13 év ago

Kedves kontráné nem kell félni a gyomor tükrözéstöl én 30 éve járok tükrözésre  vagyis 7 éves korom ota. igy tudom miröl van szó mennyen ell bátran-:))) engem  fél évenként tükröznek de volt , hogy 3 havonta. csak bátran  válalja be .  nem fáj kicsit kelemetlen.

Miklós Mária answered 13 év ago

Kedves Icuka!

A hasnyálmirígy gyulladás iszonyatos fájdalom és középen fáj…nem tudsz szinte menni sem….
Viszont amit  Sárika írt, én is azt gondolom.  A reflux betegség is nagyon tud fájni,   sok gyomorsav…okozza és a megjelenési formája nagyon sokrétű.
Ne félj a gyomortükrözéstől, ahogy Krisztina is mondta,   engem is tükröztek már és  most legutóbb is
kibírtam…megdícsért az orvos,   kellemetlen  …..de senki nem halt még bele, és sok betegségre fény derül
időben. 
A colonoscópia az  iszonyatos volt…azt  soha nem engedem  életemben- bár ilyet nem lehet mondani, hogy     "soha" ,   de  csak fájdalomcsillapítóval…ha nagyon szükséges lesz.
Erőt kívánok …
Mindenkinek  kellemes napokat, szeretettel:
Marika

kontra istvánné answered 13 év ago

Nagyon szépen köszönöm a tájékoztatást még gondolkozom rajta hogy elmegyek -e vagy várok még, hogy jobb legyen. Már most is úgy érzem, hogy alább hagyott a fájdalom és a gyógyszerek hatnak. Köszönök szépen mindent sok puszit küldök mindenkinek.

Sára Biró answered 13 év ago

 Icuka ezt az üzenőfalon írták,ha nem olvastad volna:
"Olvastam hogy valaki kérdezi hogy attól fügetlen hogy nem fája gyomra lehet- evele baj? bizony lehet a gyomor tükrőzést meg kell csinálni . nekem is sokat fájt a baloldaln a sziv alatt és oda sugárzott ki a fájdalom. a nyelőcső okotozott bajt.  puszi Erzsike"

Zsóka answered 12 év ago

Icukám!! Próbáld ki, hogy iszol naponta 2dl Salvus vizet, a fiamnak nagyon hatásos volt.A mai napig ha úgy érzi rossz a gyomra iszik egy pohárral és nagyon jót tesz neki!!

Sára Biró answered 12 év ago

 Zsóka örülünk Neked hiányoztak  jó ötleteid!:-)

Vitaminbiblia answered 12 év ago

Kedves hölgyem! nagyon sok megoldás és tipp lehet, de a legfontosabb egy alapos labor, és orvosi vizsgálat, mert ezt semmilyen baráti tanács nem pótolja, ha van kézzel fogható valós eredmény arra már lehet orvosi, és alternatív (természetes módszer) segítséget kérni  Az egészség nem próbatétel, hanem nagyon fontos dolog! Ezért fontosak a szűrések, és az orvosi vizsgálatok, mert sem magunkban, sem barátainkba,  ismerőseinkbe, nem látunk bele!, és egy tévesen, vagy félre kezelt betegségnek súlyos következményei lehetnek!

Sára Biró answered 12 év ago

 Icuka mi lett a kivizsgálás eredménye?