Napkitörések

KérdésekNapkitörések
Szabó Eszter kérdezte ennyi ideje: 13 év

Tudtátok, hogy az eltelt két hétben a Napnak az a területe fordult felénk, amely a legaktívabb? Az itt jelentkező napkitörések jelentősen befolyásolták az elektromos és műholdas rendszereket (pl. mobilszolgáltatók és vezeték nélküli internetkapcsolatok). Ezek mellett azért az egészségi állapotunkra is hatott.

Ti mit tapasztaltatok az eltelt két hétben? (kb. nov. 12-28-ig)

9 Válasz
Marika answered 13 év ago

Kedves Eszter !! Talán megkaptuk a választ ezzel a hírrel az ingadozó , ide oda ugráló vércukor értékekre és a fejfájásokra !!! Az említett időszakban bizony semmi sem úgy működik ahogyan szokott . Tegnap én már elővettem a másik vércukor mérőmet , mert azt hittem , hogy meghibásodott , 12. 2 mértem nem is emlékszem mikor volt ilyen !!!! Köszönöm , hogy megosztottad velünk ezt az információt !!!!

Sára Biró answered 13 év ago

 Sziasztok! Na Eszter feladtad a leckét:-),mert napok óta fejfájásom van és nem tudom azért,mert megfáztam,vagy a napkitörések miatt:-)

katalin answered 13 év ago

IGEN A VÉRCUKOR INGADOZÁS AZ NÁLAM IS MEG VOLT DE HOGY ETTÖL E AZT NEM TUDJUK.

Erzsi Török answered 13 év ago

 EGYIK KEZEMEN MEGTUDOM SZÁMOLNI HÁNYSZOR FÁJT A FEJEM DE MOST NAPOK ÓTA ÉS A VÉRNYOMÁSOM IS "MEGKERGÜLT" PUSZI ESZTER DE GONDOLTAM,HOGY ITT VALAMI NEM STIMMEL

Sára Biró answered 13 év ago

 Látod Erzsi én is így voltam,csak nem tudtam megfázás-e,de tényleg szedtem a gyógyszert,mert aludni sem tudtam!

Lajos Máté answered 13 év ago

 Ez valóban érdekes,mert az én vércukor értékeim is ingadozóak lettek és valóban fejfájás is kísérte.

Marika answered 13 év ago

Még most sem tudok aludni , az éjjel illetve reggel fél háromkor tudtam csak elaludni . Reggel nyolckor úgy ébredtem ,mintha a nemzetközi gyors ment volna keresztül rajtam !!!! Nyugtalan vagyok és nem bírok megmaradni egy helyen , de a munkával nem megyek semmire . Beteg nem vagyok csak elfogyott az energiám !!!!

Szabó Eszter answered 13 év ago

Azt hiszem, sokan vagyunk, akiket megviselt ez a "zűr az űrben". Nekem is többet fájt a fejem, és az energiaszintem is erősen lecsökkent. De kitartás, lassan rendeződik a helyzet, csak legyünk türelemmel. 🙂

etelka1964 answered 13 év ago

Nagyon sok ismerősöm így volt,hihetetlen fejfájás rossz közérzet.reméljük visszatér az eredeti életünk és elmúlik. Nálam már megszűnt.