Nagyon szeretnék fogyni, de állandó éhség gyötör.Mit tegyek?

KérdésekNagyon szeretnék fogyni, de állandó éhség gyötör.Mit tegyek?
katalin kérdezte ennyi ideje: 13 év
33 Válasz
Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 🙂 igy igaz!! Akkor még elkeseredés,de ma már öröm ,a titok diéta mozgás és kitartás,de Sárika tanácsai a legfontosabbak voltak!!

Vigh Eniko answered 12 év ago

Kedves barataim!

Eveken keresztul gyotortem magam eheztettem magam,vegul mar nem ettem semmit es a VASHIANYOS anemia miatt majdnem meghaltam!Tavaly juliustol,minden heten egy napot korhazban toltok mert perfuzioban kapom a VENOFERT stb,hogy elhessek! Akkoriban nem tudtam mikent es miert volt 140 a cukrom,bar addig soha sem volt magass!
Sarikaval beszelgettem es elmondta hogy megkell tanuljak ujra enni es napi 5 szor kell egyem,meg hogy mozogjak 30 percet !Meghallgattam,kovettem azt amit nektek is annyiszor leir!Igaz meg nem tudok enni naponta 5 szor,de 2 szer neha 3 szor is sikerul mert eroltetem is picit magam-de kepzeljetek a torna amit naponta csinalok,az a 35-45 perc egy honap alatt meghozta a gyumolcset!A vercukor szintem tokeletes!Ettem es fogytam-tapasztalatbol mondom hogy enni kell es fogysz!Amig nem ettem nem mozdult a merleg,meg 10 kilot akartam leadni,nem is gondoltam volna hogy fogyni fogok,de sikerult!A torna nem csak jo kozerzethez vezet,de eredmenyes fogyast es tokeletes cukrot eredmenyez!Akkoriban amikor elkezdtem tornaszni azt tapasztaltam hogy ha magass is volt a cukor index torna elott a 35 perc mozgas utan tokeletes lett!Hat ezt jelenti a torna,a mozgas!Soha tobbe nem fogom elhagyni a tornat mert meg soha se ereztem ilyen jol magam es amikor meglattam hogy bar ettem -ahoz kepest hogy azelott semmit se fogytam-most pedig ettem es fogytam e s a cukrom is tokeletes lett,oromomben sirni tudtam volna!Ezt uzenem mindenkinek,tornaszon napi 35 percet es egyen tudatosan es meggyogyul a cukorbajbol!
Sarikam???
Kulon koszonom neked hogy ujra elek es egesszseges vagyok es hogy nem lettem cukorbeteg!
Isten aldjon meg draga Sarika teged es minden kedves baratom-puszi sok szeretettel,Eniko!

jaskó answered 12 év ago

Gratulálok Enikő!

Sára Biró answered 12 év ago

 Kedves Enikő! Nagyon örülök, hogy sokkal jobban érzed magad és jók az eredményeid ,ezek szerint hasznos az oldal:-) Enikő  szívből gratulálok Neked, mert ezt Te magad érted el!
Köszönöm a kedves szép szavakat, olyan jó egy hosszú fárasztó nap után  ilyent is olvasni. Mindig jó érzés ide benézni,mert Mindannyian próbáltok egymáson segíteni, itt az oldalon nincs veszekedés, mint sok internetes fórumon és mindezt Nektek köszönhetem.
Minden kedves kevasnak köszönöm a sok építő jellegű kérdést-választ! :-)))))))))

Nanita answered 12 év ago

Enikő gratulálok én is.
Igaz bár én nem szeretnék fogyni, de az éhséggyötrés kérdés foglalkoztat.
Tudjátok, furi lény vagyok.
Mostanság azt tapasztaltam, hogyha valamiért 10 fölé szalad a cukrom ( most már egyre ritkábban fordul elő a Humalognak köszönhetően), olyan éhség érzetem van, hogy az csuda. Mindig becsapódok ilyenkor, mert azt hiszem, hogy alacsony, de mivel öreg motoros vagyok, mindig megmérem mielőtt jól bekajcsiznék.
Ti nem tapasztaltatok ehhez hasonlót?

Vigh Eniko answered 12 év ago

Koszonom dragaim a sok gratulaciot!
Termeszetesen draga Sarikam ,az oldalad barkinek hasznara valik ha hallgat rad!
Tiszta szivembol orulok es koszonom hogy meggyogyultam altalad Sarika!
Ha ehseg gyotor NANITA,igyal kis kortyokban vizet,es idd meg naponta a 2 litert igy nem fog ehseg gyotorni!De ha megis ugy erezned akkor egyel meg egy darab savanyusagot,mondjuk kaposzta-az nagyon telit es kozben fogyaszt is!Sok kaliumot tartalmaz ami  aveseket mossa es  a folosleges vizet kihajtja  a szervezetbol!Meg valami!Legyen celod!Ne az ehseg gyozzon le teged hanemgyozd le te azt!Gondolj arra mit szeretnel elerni?Kiert es miert teszed?A cel szentesiti az eszkozt es erot add kuzdeni!
Vegyel egy jo alaku no kepet es kepeit ,tedd magad ele!Gondol el te is lehetsz olyan mindt o ha akarod!Miert legyen csak mas szep,csinos,vagy kivanatos es egesszseges is?Te is lehetsz,csak akarnod kell!Es megtudod tenni,csak szeresd magad!Ha szereted magad,akkor erdekelni fog hogy mennyit mikor es hogyan eszel!En hisek benned,es tudom hogy megfogod tenni es lefogsz a kivant sulyodra,mert megerdemled!Puszi sok szeretettel udv,mindenkit!

Zsuzsanna Német answered 12 év ago

Kedves kevas ismerőseim,én 2-napja paradicsomos káposztát ettem virslivel ebédre,de annyira finom volt és úgy elteliti a gyomrot hogy nem kell még uzsonna sem,ezt komolyan mondom!! Persze nem mindenki szereti a paradicsomosat!!

Sára Biró answered 12 év ago

 Kedves Enikő örülök,hogy jobban vagy és annak különösen,hogy van célod és hited! Köszi kedves vagy!
Zsuzsikám uzsonnára egy gyümölcsöt,vagy egy kefirt azért megenni,hogy este ne legyél éhes:-))

Zsuzsanna Német answered 12 év ago

 Az éhséget nehéz elűzni,de azért vannak technikáim és megoldom valahogy:-)

Sára Biró answered 12 év ago

 Milyen technikáid vannak Zsuzsa? Megosztanád velünk?