Nagyon szeretnék fogyni, de állandó éhség gyötör.Mit tegyek?

KérdésekNagyon szeretnék fogyni, de állandó éhség gyötör.Mit tegyek?
katalin kérdezte ennyi ideje: 13 év
33 Válasz
Sára Biró answered 13 év ago

 Jól van,na!:-) Én ezeket úgy mondanám zöldségben,gyümölcsben gazdag táplálkozás javasolt és a sok mozgás!!-:)!

katalin answered 13 év ago

Egy biztos az étrend nagyon befolyásolja egészségünk és sulyunk .Ezt én is tudom mert diétával már egyszer fogytam 34 kg-ot de nehéz megtartani.És legnehezebb az éhséget leküzdeni.Egész nyáron biciklivel járok Vitnyédröl dolgozni de ez se sokat segitett.

Sára Biró answered 13 év ago

 Lehet a télen a biciklizés hiányzott Kati? Most már jön a tavast lehet mozogni és ha van kedved és főleg időd  gyere a tornára.

Aranka Horváth answered 13 év ago

 Van például a buláta ami jól felszívja a savat és lehet ropogtatni,csak meg kell vele inni 1-2 pohár vizet akkor nem olyan éhes az ember. Na,persze a mozgás mindenképpen!

Ilona50 answered 13 év ago

A korpás keksz fogyasztása pl. gyümölccsel elszívja a savat és nem leszel annyira éhes,vagy étkezés előtt igyál meg mindig egy pohár vizet,az elveszi egy picit az étvágyat.

Tri-Ton answered 13 év ago

Nem javaslok senkinek sem személyre szólót, mindenki magáról dönt. Akit érdekel nézzen utána egy keresővel ( Dr. Etkins diétája ) Cukorbetegeknek nem javasont, mert teljesen Ch. bevitel nélküli. ( cukorbetegeknek muszály valamennyi Ch. bevitel ) Aki csak fogyni szeretne itt a lehetőség, nálam annak idején 1 hónap 15 – 20 kg mínusz. Hogy köszönhetem-e ennek a cukor háztartásom felborulását nem tudom, de zsír nem maradt rajtam az biztos. Egyébként Dr. Etkins az űrhajósok táplálkozásával is foglalkozott. MAGADRÓL DÖNTESSZ, DE TUDATOSAN DÖNTS ! A negatív kalóriás szerintem biiztosabb, mert nincs benne veszély.

Sára Biró answered 13 év ago

 Kedves Tri-Ton! Nem szeretnélek megsérteni ,de lehet,hogy  fogytál az Atkins  diétával,de az anyagcseréd fel is borult! Nem is tudtam ,hogy 15-20 kg fogyás volt, ez nem jó!
Nagyon jól írod,hogy cukorbetegeknek nem javasolt az Atkins diéta , a cukorbetegnek (de másnak is) 50 % szénhidrát kell legyen és csak 20 % a fehérje,a 30 % zsír!
A sok fehérje káros,nem beszélve arról hogy mennyi rejtett zsírt is tartalmaz! A nagy mennyiségű fehérje a vese kis-ereit beszűkíti,aztán jön a magas vérnyomás,majd a beszűkült vesefunkció,veselégtelenség. Most egy dolog,hogy pillanatnyilag fogy az ember.
Fogyni a hosszútávú fogyókúrával szabad havonta 1-2 kg,és az egészséges táplálkozás (csökkenteni a kalória bevitelt)+ mozgással kiegészítve. Így a legkönnyebb kivédeni a "jojó" effektust!

Tri-Ton answered 13 év ago

Szia Sárika !

Bocsi, de lehet, hogy félreérthetően fogalmaztam. Az Etkins diétét pár évvel ezelőtt próbáltam és használt, viszont a mai napig sem vagyok róla meggyőződve, hogy nem éppen attól borult fel a szervezetem cukor háztartása. Ezért is nem javasoltam senkinek. Nagyon hatásos volt az igaz , de lehet, hogy nálam egy életre betette a ,, cukor kaput,, Amit mostanában fogytam az 2 hónap alatt 5 – 6 kg és ezt Te is láttad viszont ez nem volt megterhelő és tartósnak bizonyul. Ezt viszont részben a negatív kalóriájú ételek fogyasztásának és az egyébként  BETARTOTT DIÉTÁNAK is köszönhetem.  BOCSI MINDENKITŐL HA FÉLREÉRTHETŐ VOLT !!!  
Ezért mégegyszer !   HA CSAK FOGYNI AKARSZ VAN RÁ MEGOLDÁS, VISZONT HA AZ EGÉSZSÉGED TÖBBET ÉR NE KOCKÁZTASS, MENJ BIZTOSRA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsuzsanna Német answered 13 év ago

 Nagyon nehéz fogyni az biztos,főleg azoknak az emberkéknek akiknek betegségeik is vannak,és sok gyógyxert szednek!!Mint irtam már elöző válaszaimban is sosem voltam vékony nő,de életem során ahányxor fogyókúrázam mindig sikerült!(aki ismer tudja)!Pár éve h betegeskedem és sok gyógyxert kell szednem,egyáltalán nem megy a fogyás ,pedig megteszem amit llehet h lemenjen kg!!Ahogy mondta egyik   családom és általam nagyon tisztelt orvosom ez egy "ördögi kör"!Igen az ,több esetben a gyógyxerek is szinte fujják fel  a betegeket!(nálam pajzsnirigy betegség is van)!

Sára Biró answered 12 év ago

Lányok úgy tudom,hogy   sikerült fogyni? Ezeket a bejegyzéseket kb egy éve írtátok:-)