Mit tegyen a cukorbeteg, ha megfázik, vagy influenzás lesz

KérdésekMit tegyen a cukorbeteg, ha megfázik, vagy influenzás lesz
jaskó kérdezte ennyi ideje: 12 év

Vércukorszint szabályozása betegen, folyadékfogyasztás, étkezési tapasztalatok? Mit tesztek láz esetén? Mikor mentek orvoshoz?

20 Válasz
Tri-Ton answered 12 év ago

Mielőbbi gyógyulást !!!

jaskó answered 12 év ago

Köszönöm a jótanácsokat. Már az este végigolvastam, de nem nagyon volt hangulatom írni. Már jobban vagyok! A hangomra azért még nem lehet ráismerni, de javulok. Gőzöltem, iszom a sok teát, a fokhagyma cseppeket. Eszem az 500 mg-os C vitamin tablettákat, szedem a gyógyszereimet éa nagyon sokat mérek. Este már elértem a lefekvés előtti 9,9-et. Reggelre ez szinten maradt: 10. 10 E Novo Rapiddal kezdtem és vigyáztam a kajára is. Ja, Tóni: főtt hús lesz tormával ebédre!!! Igazad van, hiszen a torma még a kehes lovat is rendbe hozza. Köszönöm az sms-t ! Tényleg javulok. Sajnos ápoltból ápoló leszek, mert most a nejem kezd lerobbanni. Valami nagyon erős baktériumtörzs csapott le ránk. Vigyázzatok magatokra, próbáljatok a megelőzéssel foglalkozni, mert nagyon kellemetlen tud lenni ez a kórság és mi cukorbetegek másoknál sokkal fogékonyabbak vagyunk a fertőzésekre.. Ráadásul hosszú, keserves munkánk eredményét teheti tönkre egy ilyen betegség (HBa1C)

Gyöngyi answered 12 év ago

Ajánlani tudom a Nano Silvert, ezüst kolloid
A Crystal Silver Natur Power étrendkiegészítő (réginév: Nano Silver) ezüstkolloid oldat a legtermészetesebb antibiotikum -grapefruitmag-kivonattal. Az ezüst kolloid fogyasztásával kapcsolatban pl. akövetkező betegségek esetén vannak kedvező fogyasztói tapasztalatok: Lyme-kór,tüdőgyulladás, candida, szem-fül-száj és torokgyulladás, herpesz, gyomorfekély,külsőleg pattanásra, sebekre, ekcémára, viszkető kiütésekre, csípésekre,szemölcsökre, bőrgyulladásokra.
Az ezüstkolloid a baktériumokba, vírusokba kerülve gátolja azoknak azenzimeknek a hatását, amelyek az egysejtűek anyagcseréjében vesznek részt, ígya kórokozók pusztulását okozza.
A vírusok fehérjeburkába behatolva károsítja azok szerkezetét, megakadályozzaszaporodásukat és elősegíti kiürülésüket a szervezetből.
A Nano Silver ezüstkolloid összetétele: szűrt, tisztított víz, nanoméretű(1-100 nm) ezüstrészecskék, grapefruitmag-kivonat. A lehető legtisztább ezüstöttartalmazza (99,99%) Adagolása: 20-50 ml közötti mennyiség, étkezéselőtt. Az ezüst kolloid hatásairól készült két műsor: http://www.shp.hu/hpc/userfiles/ossejt-terapia/ezust_kolloid_riport.mp3 (mp3), melyben, mint a legszélesebbhatásspektrumú antibiotikumot ismertetik az ezüst-kolloidot
http://www.shp.hu/hpc/userfiles/ossejt-terapia/ezust_kolloid_riport.mp3
http://www.youtube.com/watch?v=BdacB96dHLs

Gyöngyi answered 12 év ago
Gyöngyi answered 12 év ago

A kollégáim is szeretik. Jók a tapasztalatok. Gyermekek is fogyaszthatják. Az ára 200 ml 1050 Ft, az 500 ml 2260 Ft

Tri-Ton answered 12 év ago

 MI VAN VELETEK ???

Sára Biró answered 12 év ago

 Remélem azóta jobban vagy Jaskó?

jaskó answered 12 év ago

Köszönöm az érdeklődést Sárika! Jól, sőt egyre jobban vagyok. Sok használható választ kaptam. Érdekes, hogy a kalapkúráról nem írt senki. Ez persze csak tréfa volt. Annyira azért érdekes, hogy időközben kifőztem a pálinkámat, de a gyógyszereim miatt még nem mertem megkóstolni. Már szépen, lassan kezdek mozgolódni. muszáj, mert sok az elmaradásom a ház körüli munkák terén. A mozgás hatására javulnak a cukor értékeim is.

Hné M Melinda answered 11 év ago

 Szia Jaskó! Influenza elleni oltást kaptál? Mert gyanítom, ha ennyire fertőz, hogy a nejednek is átadtad, inkább valami virus lehetett, esetleg influenza. Nálam is jelentkezett a köhögés, és erős nátha, de nem döntött le teljesen a lábamról, citromos tea és a tüneti szerek sokat segített (de nekem eszembe jutott a kalapkúra)- de sajnos ezt ki kell hagyni.Én a basisomon emeltem 2 E-t, jó volt,először a novorapiddal próbálkoztam, de szinte a 3-szoros mennyiség is hatástalan volt.  Nekem volt egy jó főnököm, aki mindig azt mondta, hogy 3×1 Kalmopyrin és 3 napig a meleg ágy, mert a fekvést nem pótolja semmi! Szerintem igaza volt, ki kell feküdni.További jobbulást kívánok!!

jaskó answered 11 év ago

Szia Melinda! Az a baj, már nem baj, mert már öt hónapja elmúlt (szerencsére) A védőoltást inden évben megkapom. nemis szokott problémám lenni. Időközben kiderült a kiváltó ok. Az erdélyi vendégeink hoztak egy kis fertőzést, ami letarolta a környezetünket. Náluk Várhegyen volt egy hasonló járványszerű megbetegedés, ami ellen ők már védettek voltak, d mi itthon még nem találkoztunk ezzel a kórral és nem volt védettségünk. most már van! Túlestünk rajta. Szerencsére csak a felnőtteket érintette és a pici unokám megúszta gond nélkül. Szerencsére azóta sincs ilyen jellegű problémánk. A HbA1C is értékhatáron belülre került, de azért viszont sokat kellett hypoznom.. Szándékosan alacsonyan tartottam az értékeimet az átlag miatt. Ez viszont hála a rendeletalkotóknak, hosszú távon nagyon káros lesz. Károsabb, mint egy influenza!