Mit szoltok ehez? egészséges életmód!

KérdésekMit szoltok ehez? egészséges életmód!
Violetta Varga kérdezte ennyi ideje: 13 év

 http://www.weborvos.hu/egeszsegpolitika/januartol_bekemenyitenek_orbanek/184639/

3 Válasz
Zsuzsanna Német answered 13 év ago

 A cukorbetegség részéhez a cikknek én azt tudnám irni,hogy a diabetes dolgokat szinte képtelenség megvenni,és aki cukorbetegen napi 8 avagy még több órát lehúz munkába,az a  Pennyi Marketos kicsi szeletekben kapható graham kenyértől feldobja a bakancsát, mivel éhezni fog!!! Én úgy gondolom hogy a megoldás olyasmi lesz h lesznek KISKAPUK!!

Sára Biró answered 13 év ago

 Erről én is olvastam és úgy gondolom,hogy a dohányos beteg (szerintem már 600 Ft a cigi) nem feltétlenül kell kedvezményre kapja pumpát,az asthmás gyógyszert. 
A múlt héten egy beteggel beszélgettem akinek gége rákja van és panaszolta,hogy nagyon sokba kerül a lélegeztető,és azt mondja nekem " Ej miért is nem hallgattam rátok",hát igen .
Sajnos az egészséges élelmiszerek drágábbak,ehhez kellene adókedvezmény és ezt követően bevezetni az intézkedést,mindezt politika mentesen írtam.

Lajos Máté answered 13 év ago

 Véleményem szerint (túlsúlyos vagyok és nehezen szabadulok a kilóktól),de nem ez a módja. Lehet fontosabb szerepet kap majd az egészségnevelés és az egészséges életmód? De ki fogja ezt ellenőrizni?