Mit lehet tenni, ha már olyan fáradság érzés fog el, hogy alig van erőm még felkelni is az ágyból és ez csak súlyosbodik.

KérdésekMit lehet tenni, ha már olyan fáradság érzés fog el, hogy alig van erőm még felkelni is az ágyból és ez csak súlyosbodik.
Anonymus kérdezte ennyi ideje: 13 év

Ez a fáradság érzés lehet a cukortól, a depressziótól, vérnyomás ingadozástól. Ezt már felvetettem a pszichiáternek, ő azt mondta, hogy azoktól a gyógyszerektől nem lehetek ennyire fáradt, amit felír,
a diabetológián pedig a főorvosnő szerint attól van. Sajnos már ott tartok, hogy a nap 24 óráját is
átaludnám, ha nem keltenének fel.Úgy godolom, hogy ez az állapot még jobban depressziósssá tesz,
mert úgy érzem, hogy már nem vagyok jó semmire.Egész életemben aktívan dolgoztam.Nem akarom
magam még lejjebb nyomni, de most nem segít rajtam semmi.

12 Válasz
Szabó Eszter answered 13 év ago

Kedves Kati!
Örülök, hogy a nehézségek ellenére is jobban vagy. Valóban, a Valdoxan mellett kell a rendszeres májfunkció-ellenőrzés, de nem feltétlenül károsít. Csak Biztonsági vizsgálat, ahogy Sári is mondta.
Örülök, hogy tudtunk segíteni, cask így tovább! 🙂

Tri-Ton answered 13 év ago

Helló Mindenkinek !   Szia Eszti !  Rég talákoztunk itt is, ott is.  Csak egy kis hozzászólás. Egy érdekesség hallatán az ember a legmélyebb álmából is képes felébredni, míg az unalmas és fáraszrtó dolgok mellett akár a reggeli ébredés után is képes ásítozni. Ezzel csupán azt szeretném érzékeltetni, hogy keressük a vidám dolgokat és lehetőleg ne maradjunk egyedül a gondjainkkal és máris több kedvünk lesz az ébrenlétre és a vidámságra. A vidám és nevető ember pedig képtelen elaludni, de még ásítani sem lesz képes. Nem oldanak meg mindent a gyógyszerek, sőt…., csak közben egy kicsit szükség lehet rájuk. Legnagyobb szükség viszont a saját elhatározásunkra van és ha nem megy egyedül akkor ott vannak a barátok, ismerősök vagy éppen a KEVA ! ( Soha se maradj egyedül a gondjaiddal, mert legyőzhetnek. Ha mi vagyunk többen nem tudnak győzni, mert valakinek biztosan van jó ötlete !!! )