Mire figyeljünk ha hirtelen front változás van? Mert ugye most meleg jön hirtelen.

KérdésekMire figyeljünk ha hirtelen front változás van? Mert ugye most meleg jön hirtelen.
Krisztina Kiss kérdezte ennyi ideje: 12 év

Kitudjuk védeni  ?

6 Válasz
Tri-Ton answered 12 év ago

Ha akarjuk ki tudjuk. Csak azt kell elhitetnünk önmagunkkal, hogy nem vagyunk front érzékenyek. Az emberi elme csodákra képes !  Higgyetek Magatokban !!! Ne várjatok sajnálatot senkitől sem és ne sajnáljátok, főleg ne sajnáltassátok Magatokat. Ha ezt a nézetet magatokévá teszitek, a jelenlegi gondok nagyrészétől meg fogtok szabadulni. NE HIGGYETEK NEKEM, PRÓBÁLJÁTOK KI !!! Velem együtt átéltétek a – 20at és a + 40et is. ( minden fejben dől el, csak akarni kell !!! )

Krisztina Kiss answered 12 év ago

Én nem vagyok front érzékeny… Még:–)  A többi dologal egyet értek én is ezt  valom…

Marika answered 12 év ago

Most az egyszer ellenkezik a véleményem Toniéval , az igaz , hogy a dolgok fejben dőlnek el , de mit csinálsz ha asztmás rohamod van ?? Nem kapsz elég levegőt és köhögsz , fuldokolsz ? Ezen a problémán nem segítenek a gondolatok , volt már neked ilyen ???? Nem várunk sajnálatot a beteg ember ( legalább is én ) ha valami baj van inkább félre vonulok , hogy ne lásson senki , hogyan szenvedek !!!Nem kérek a sajnálatból engem inkább irigyeljenek !!! Sajnos én is sok mindenre vagyok allergiás , de megpróbálok megbirkózni a kellemetlen , kínzó tünetekkel . Az a baj , ahogy múlnak az évek egyre jobban reagálunk az időjárás és a környezetünk változásaira . Amikor fiatal voltam azt sem tudtam mit jelent az , hogy időjárási front !!Most már tudom !!!

Krisztina Kiss answered 12 év ago

Ingerlékenyek, sértődékenyek lehetünk. Könnyebben sírva fakadunk. A zajt és a fényt fokozottabban érzékeljük. A koncentrálóképességünk romlik. Romlik a teljesítményünk. Hamarabb elfáradunk. A depressziós hajlamú emberek nyomott hangulatba kerülnek. Az öngyilkossági kísérletek száma megnő. Idegi feszültség, fejfájás jelentkezhet. A mozdulataink kapkodóvá, ügyetlenebbé válhatnak. Szaporább a légzésünk és a szívműködésünk. Emelkedik a vérnyomásunk. A vérzésre való hajlam nő az agyban, a gyomorban, az orrban. A vérrögképződés valószínűsége fokozódik. Gyorsul az anyagcserénk. Emelkedik a vércukorszint, a cukorbetegek állapota romlik. A vizelet mennyisége megnövekszik. Étvágytalanok vagyunk.         ez mind a melegfront tünetei………….Azért mindenki vigyázzon …

Marika answered 12 év ago

Így igaz ezt bizonyíthatom !!  Az a jó amig ezt nem tapasztaltuk meg és nem ismerjük el , hogy igaz lehet !!!

Nanita answered 12 év ago

Figyeljetek magatokra nagyon és természetesen a családra is, nagyon meleg jön a hétvégén. Jövő héten akár 39-40 fok is lehet!!!