Milyen tapasztalatotok van a szőlőcukorral kapcsolatosan?

KérdésekMilyen tapasztalatotok van a szőlőcukorral kapcsolatosan?
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 11 év

 Ma egyik betegnek hypója volt a rendelőben és adtam egy szőlőcukrot, ami egyáltalán nem oldódott fel a szájában, hiába itattam a vizet is:-(  . Szerencsére volt egy doboz  narancslevem az itattam. Ugye nem lehet  elégszer ismételni  a hypós csomagot! És nem csak diabetikus cukorkát hordani a táskában!!!
Tapasztalat??

9 Válasz
Marika answered 11 év ago

A most kapható szőlőcukor olyan kemény , hogy komoly rágás kell ahhoz , hogy feloldódjon !!Ezt én is tapasztaltam , de egy műzli szelet a táskában nagyon jó szolgálatot tehet ilyen esetben !!

Sára Biró answered 11 év ago

 ?ás nem tapasztalt ilyent?

Pityu answered 11 év ago

Most vettem egy zacsival, kemény mint a kő. Egy szem fél órája úszik egy pohár vízben, a kévés kanálnak még mindig ellenáll. Szétrágni még nem próbáltam.

jaskó answered 11 év ago

Szokásomhoz képest kicsit formabontó leszek. nagyion régen használom a szöllőcukrot. Elsősorban utazáskor, amikornincs a közelemben méz. A zacskós felénk is drága és kemény. Én (most jön a java) az állatorvosnál szoktam venni kilóra. Felénk még divat a libatömés. A libakajába keverik a tömők a szöllőcukrot. Rá van írva a zsákra, hogy emberi fogyasztásra is alkalmas. (Cukrászok is viszik) Megveszek egy kilót, az élég másfél évre. Nem áll össze, kellemes íze van és ha kell egy dobozból kiskanállal eszem belőle. Két zacskó ízesített cukor árából kapok egy kiló port. Már vagy 8 éve használom és még élek!

Marika answered 11 év ago

Köszönöm az információt !! Erről nem tudtam , de élni fogok a lehetőséggel !!

Sára Biró answered 11 év ago

Kedves Jaskó! Tényleg mindig írsz újat,ilyent még nem is hallottam! 

Marika answered 11 év ago

Kapható szemenként csomagolt fekete ribizli ízesítésű szőlőcukor a Rossmann illatszerboltokban ez nagyon fínom omlós és igazán táskába való csomagolásban . Nem is túl drága .

Zsuzsanna Német answered 11 év ago

 Marikám megnézem ezt a szőlőcukorfajtát,nem tudom hogy nálunk van e- a Rossmanba!!Köszönjük az információt!

Agnes Kovacs answered 9 év ago

én nem szeretem a szőlőcukrot használni hypora, valami miatt nagyon lassan hozza vissza az energiámat és van h újra hypozom ha épp sport közben ért, hiába emelte vissza a vércukimat, már a diabétesz kialakulásának elején is igy volt és ez azóta sem változott, én müzlit vagy bármilyen más szénhidrátot (keksz, nápolyi, stb..) eszem azzal az energiám másodpercek alatt visszatér és tartósan újabb hypo kialakulása nélkül, nekem hyponál ez a legfontosabb h az ernyedtségből és a kába érzésből visszatérjek menjen minden mint előtte , az édes gyümölcslevek sem váltak be ugyan emeli a  vércukit de azzal is lassan tér vissza a fizikai állapotom.