Milyen gyógyteát próbáltatok ami kedvezően befolyásolta a cukoranyagcserét,illetve a cukorbetegség társbetegségeit,vagy szövődményeit?

KérdésekMilyen gyógyteát próbáltatok ami kedvezően befolyásolta a cukoranyagcserét,illetve a cukorbetegség társbetegségeit,vagy szövődményeit?
Sára Biró kérdezte ennyi ideje: 12 év

17 Válasz
Sára Biró answered 12 év ago

 Icuka,majd légyszíves számolj be mit hallottál az előadáson!

nata65 answered 12 év ago

Sziasztok!

Kb 1-hónapja iszom a György teát de eddig sajnos nem tapasztaltam semmi változást. Remélem csak idő kell hozzá.Bár mellette szedek Merckfornin XR-tablettát napi 2000mg-ot de igy is a cukrom az egeket veri. Reggel éhgyomorra 11-11.5/ mmol.

hallottam még a Sharan teáról és kapszuláról és a pecsétviaszgombáról is. Ez nutobbinak állítólag nagyon jó a hatása.most ezt fogom kipróbálni.ha van valakinek ezekkel valamilyen tapasztalata kérem ossza meg velem nagyon érdekelne.

Sára Biró answered 12 év ago

 Kedves Nata üdvözöllek a kevan!
Jók a gyógyteák,de ha ilyen magas vércukor értékeid vannak mindenképpen menjél vissza a kezelő orvosodhoz,mert valószínű a gyógyszeredet kombinálni kell más szerrel! Mennyi ideje szeded a gyógyszert? Diétázol,mozogsz rendszeresen?
Az XR nélküli Merckformin hasi panaszt okozott ?

Sára Biró answered 12 év ago

Ezt írták:
 Herbária Kedves Sára, cukordiéták mellé a következő gyógynövényekből készült teákat javasolják: babhüvely, gyermeklánfű gyökér, kukorica bibe, tarackbúza gyökértörzs. Fontos azonban, hogy minden esetben a kezelőorvossal is egyeztessünk, mert a inzulinnal vagy gyógyszerrel kezelt cukorbetegség esetén a jól megválasztott összetétel jótékony hatása lévén elviheti a cukroszintet ezért fontos, hogy kezelőorvosával egyeztessen és folyamatosan mérje vércukorszintjét is.

katalin answered 12 év ago

Én a rosszmanba láttam cukorbetegeknek valo teát de fogalmam sincs milyen lehet.

Sára Biró answered 12 év ago

Mindig el kell olvasni mit tartalmaz a tea,addig nem szabad fogyasztani és a kezelő orvost is meg kell kérdezn.

Ilona50 answered 12 év ago

A kisvirágú füzike jótékony hatásai: Sokan, akik a prosztatájukkal betegeskednek, meggyógyulhatnak a kisvirágú füzike segítségével, gyakran még megműteni sem kell őket. Ha már sor került a műtétre, a füzike teája elmulasztja a seb égő fájdalmait és mindazokat a panaszokat, amelyek gyakran jelentkeznek műtét után. De minden esetben konzultálni kell az orvossal.