Milyen gyakran vásároltok panírozott mirelit , illetve félkész termékeket?

KérdésekMilyen gyakran vásároltok panírozott mirelit , illetve félkész termékeket?
8 Válasz
katalin answered 12 év ago

Én panirozott mirelit terméket egyszer vettem de nagyon nem izlett a családnak.Félkész terméken nem tudom mit értesz zacskos levest ritkán szombatra veszek mert olyankor csak keveset fözök.

Hné M Melinda answered 12 év ago

Nem eszünk ilyet, néha a kislányom halrudacskát, de más nem szereti a családból. A zacskós leves viszont néha nálunk is terítékre kerül.

Sára Biró answered 12 év ago

 Kati én a fagyasztott félig kész zöldséglevesre,a halsűrítmény,pizzák és társaira gondoltam. Ma megrettentem amikor az ismerősöm 3 fele panírozott csirke,meg valami darált húsos falatkát vett. Régebben egyszer kétszer én is vettem halrudat,meg pulykamellet de nekünk sem jött be.Munkaidő után , amikor nincs idő  friss ételt készíteni még meg is értem,de hétvégére azért lesújtó.

Marika answered 12 év ago

Csak zöldség féléket veszek fagyasztva zöldborsót és mexikói vegyes zöldséget mert nálunk a gyümölcsfák között fűvan és nincs veteményes . Néhány bokor cukkini van a kis fa alatt nem győzöm szedni . Ebből csináltam télre lefagyasztottam tökfőzeléknek , nagyon fínom .

Sára Biró answered 12 év ago

 Én is cukkiniből készítem a tokfőzeléket:-)

Julcsi answered 12 év ago

Nem eszünk a boltból ilyen dolgokat, csak fagyasztott zöldség félét veszek télen, ha az enyém már elfogyott! Panírozottat meg sem venném! Jobb a saját készítésű!

Edina answered 12 év ago

Nekünk 2 termék van ami nagyon izlik és ha nincs idő főzni nagyon jól jön.A Zi-Zu szezámmagos csirkemell.Ez tényleg csirkemellből van,még "szálakra" is szét lehet szedni.Ez több helyen is kapható.A másik az aldis barbecue csirkeszárny,ebből 1egész csomival megtudnék enni.főleg akkor jó ha kicsit magas a cukor egy kis majonézzel vagy kovi ubival.mást nem szoktunk venni.

Krisztina Kiss answered 12 év ago

Én régebben gyakran vetem  de az elmúlt egy két évben már  nem . Van itthon egy féle  ha épp ugy jön akkor elöveszem de csak végszükség esetén. Amugy nekem ízlettek mert vannak köztük jó minöségüek.