Milgamma

KérdésekMilgamma
Nanita kérdezte ennyi ideje: 11 év

Sziasztok.
Az elmúlt hónapok hibás inzulinja miatt a cukrom eléggé ingadozott. Az ingadozó cukor és más egyéb gondok az idegrendszeremre kihatnak, nagyon-nagyon de ideges vagyok hetek óta.
Használhat-e erre a Milgamma?

6 Válasz
rgyorgy answered 11 év ago

Nem hiszem, hogy sokat segítene.Legjobb gyógyszer, a legerősebb fájdalom csillapító a nevetés. Ezt olvastam valahol, és magamon is tapasztalom.Ha van rá mód /ha nincs, meg kell teremteni/, hogy vidáman, kiegyensúlyozottan tudjunk élni.Magamról tudom,az ingadozó cukor okát van úgy, hogy magam okozom.Adott alkalommal ezt a naplóm cellajegyzetébe be is írtam.Jó segítség lehet az is, ha kiírod /kimondod magadból amit problémának látsz.

Lamár Krisztián answered 11 év ago

Milgammát egyébként is célszerű a cukorbetegnek szednie a neuropátiás szövődmények megelőzése(enyhítése) érdekében. Többféle Milgamma van. Nekem a "Milgamma Neuro"-t javasolták, mert abban nincs B12 vitamin. A Kobalamin (B12) ugyanis hízlal. iagázából a Tiamin (B1) és a Piridoxin (B6) a fontos. B12 bevitel normális esetben nem szükséges. A kiegyensúlyozott étrend B12 tartalma jóval meghaladja szervezetünk igényét. A "Milgamma Neuro" nem azonos a hasonló nevű, és manapság sokat reklámozott "Milgamma N"-nel.

Nanita answered 11 év ago

Köszönöm mindkettőtöknek. 🙂

Marika answered 11 év ago

Szia Anita !! Nekem is az a véleményem , hogy a nevetés nagyon hatásos "gyógyszer" . Jártam egy bemutató terembe alternatív kezelésekre két évig ahol egy mosoly volt a belépő!!

Nanita answered 11 év ago

Nevetéssel nincs gond, alapvetően optimista típus vagyok:-) Ha a lélek rendben van, akkor egészségileg is jobban érzi magát az ember- ezt tanultam egy tanfolyamon. De most valahogy időnként még is kutyául érzem magam, de a Milgammát erre felesleges szednem. 🙂

Lamár Krisztián answered 11 év ago

Anita, miért nem próbálod ki a Valeriana Relax-ot?