Mik az ekcéma tünetei?

KérdésekMik az ekcéma tünetei?
Krisztina Kiss kérdezte ennyi ideje: 12 év

Vérvételböl  meg lehet álLapitani?

4 Válasz
Sára Biró answered 12 év ago

 Szerintem nem,de bőrgyógyászati vizsgálaton az orvos a jellegzetes tünetek alapján felismeri. Hallottad,hogy netán vérvétellel állapítanák meg? 

Krisztina Kiss answered 12 év ago

Nem  ezt csak kérdeztem mivel, hogy vérböl nagyon sok mindent kilehet deriteni. Mert van egy ismerösöm akit hetek ota kezelnek  külön féle kenöcsel mert tetöl talpig tele van piros nagy terjedelmü foltal. DE nem tudják mi az és én kérdzetem  , hogy eleküldték vérvételre  és mondta nem  ajálotam neki ,hogy kérje küldjék be..gondolván abol sok minden kiderül.

Marika answered 12 év ago

Szia Krisztina !! Az ekcémának több mint háromszáz fajtája van , ezt a kenőcs- váltásos dolgot én is végig  csináltam, és sikerült megtalálni a jót . Az is fontos , hogy a kiváltó okot ( anyagot ) kitudjuk iktatni az életünkből . Nekem egy mosószer okozta a csúnya tüneteket , de hozzáteszem akkor még nem volt automata mosógépem és még nem volt az eldobható pelenka sem .

Nanita answered 12 év ago

Én is úgy tudom, hogy vérvételből nem lehet megállapítani. Nagyon sok minden okozhatja és sok féle kenőcs van. Nekem pl. a kezemen a könyök hajlatnál belső részen akkor vannak ekcémák ( és nagyon sok piros pötty ami nagyon-nagyon viszket), amikor már túlságosan ki vagyok fáradva, sokáig vagyok stresszes. Nekem ilyenkor a Ftorocort kenőcs használ.