Miért van, délután, hogy édesség utáni roham tör rám?

KérdésekMiért van, délután, hogy édesség utáni roham tör rám?
Tündi kérdezte ennyi ideje: 13 év
5 Válasz
Best Answer
Sára Biró answered 13 év ago

 Lehet a tudat,hogy nem szabad enned:-)
Gondolom délelőtt elfoglalod magad a konyhában , a bevásárlással stb és délután több időd van és pótcselekvésként eszedbe jut az édesség. Javasolnám,hogy uzsonnára ,15 óra körül készíts magadnak pl.gyümölcssalátát, vagy túróból folyékony édesítővel valamilyen "édességet",vagy pudingot édesítővel.

Krisztina Kiss answered 13 év ago

Ha a délután folyamán cukormentes rágótrágcsálsz, az nagyban csökkentheti az édességek iránt érzett kínzóvágyat. Emellett arra isfelfigyeltek, hogy a rágózók kevesebb kalóriát vesznek magukhoznassolás közben.

kezdocukor answered 13 év ago

 Valóban azért szeretne az ember édességet enni sokszor,mert nem szabad. Én pl.amig nem lettem cukorbeteg nem is jutott annyiszor eszembe az édesség evés,de most hogy nem szabad mindig arra gondolok.

Ilona50 answered 13 év ago

 Az igazság az,hogy én is a délutáni órákban vagyok éhesebb.Ilyenkor sokszor alig találom a helyem,bizony az édességre gondolok legszívesebben azt ennék.Valóban olyankor több időm van magamra figyelni és ez is ok lehet arra,hogy éhes vagyok. Sokan vagyunk így?

Krisztina Kiss answered 13 év ago

 SZERINTEMEZ NEM CSAK CUKOR BETEGEK PROBLÉMÁJA MERT AZ EMBER HAMAR NYUL NASI UTÁNHA MÁR NINCS MÁS DOLGA LEGJOBB MEGOLDÁS TÉNYLEG HA LEFOGLALJUKMAGUNKAT: PL VARRUNK MEGTANULUNK KÖTNI VAGY ILYESMI ÉS AKOE ARRAKONCENTRÁLUNK ÉS NEM AZ EVÉSRE :)))