Miért vagyok rosszabbul a jó vérnyomással?

KérdésekMiért vagyok rosszabbul a jó vérnyomással?
mimi xd kérdezte ennyi ideje: 13 év
4 Válasz
Best Answer
Sára Biró answered 13 év ago

 A magas vérnyomás csökkentése ahhoz hasonló mintha pl.valaki abbahagyja a kávézást,furcsán érzi az ember magát és fáradt!Ha stressz ér bennünket a vérnyomás emelkedik,ezáltal gyorsabban gondolkodunk.Ez az állapot azonban hosszútávon káros,megterheli az ereket! Ezért fontos a vérnyomás fokozatos csökkentése!

Tri-Ton answered 13 év ago

Talán csak azért mert a szervezeted már természetesnek tekinti a jelenlegi ,,rossz,, vérnyomást. Furcsa viszont a jó és idő kell míg elfogadja, hogy ez a természetes. Viszont mindenképpen szem előtt kell tartani, hogy a rossz vérnyomásnak lehetnek, míg a jónak nincsenek szövődményei.

Karcsi Sas answered 11 év ago

JO ,NAPOT KIVANOK .EN UJ VAGYOK MEG ITT .AZT SZERETNEM MEGKERDEZNI ,HOGY VEGETETIV ALAPON HOGY LEHET A VERNYOMAST KORDABAN TARTANI.

Sára Biró answered 11 év ago

 Üdv.az oldalon. Bocsánat nem értem  pontosa a kérdést? Ha arra gondolsz,hogy mi segíti a vérnyomás csökkentést a gyógyszeren kívül, akkor az a sport itt nem gondolok súlyzós edzésre, hanem ,a sétára, a rendszeres gyaloglásra, kerékpározásra – lehetőleg napi rendszerességgel. Mozgásra csökken a stressz is, ezáltal javul a vérnyomás is. Oda kell figyelni a sózásra, egészséges táplálkozásra, ne felejtsünk el folyadékot fogyasztani.