MIERT PUFFADT A HASAM??

KérdésekMIERT PUFFADT A HASAM??
Vigh Eniko kérdezte ennyi ideje: 11 év

Kedves Barataim!

Igen kellemetlen dologgal kuzdok mar evekota es vegtelenul zavar!A hasam gyakran puffadt,gyakran mar reggel ugy ebredek hogy puffadt!Mitol vagyok szinte mindig puffadt?Tejesen minddeggy hogy dietazom vagy sem,teljesen mindeggy mit eszem megpuffadok,de hat ehomra is puffadt vagyok akarcsak egy 4 honapos terhes akkorara no  a hasam!Mondhatnam inkabb alhasam mert nem gyomortol kezdodoen pufadt! Rendszeresen van szeklletem es bizony emellett emesztoket( tablettak bilagit) is szedek.Nem ertem mi tortenik velem??Semmi szervibajom nincs kivetet kepez a HIPOTIROIDA!De ez a haspuffadas nagyon idegesit!Megtudna nekem mondani valaki mi lehet ez???En naponta tornaszom 2x 1 orat,igen erossz tornagyakorlatok fitness + kung fu,olyan tokeetesnek kellene lennie a testemnek,de az is a hasi pufadtsagon kivul ami szamomra ertelmetlen!Valaszotok elore is koszonom szep napot kivanok mindenkinek,Eniko!

3 Válasz
Sára Biró answered 11 év ago

 Enikő okozhatják ételek a puffadást,érdemes lenne lejegyezni,hogy milyen ételt fogyasztottál. Epeműködési zavar,vagy akár húgyúti fertőzés ,irritábilis bél syndroma is állhat a háttérben. Ha tartósan jelentkezne mindenképpen orvoshoz kell fordulni.

Vigh Eniko answered 11 év ago

Sarikam,voltam!Nincs szervibajom,kivetelt kepez a lassu epe!
Azt modtak epefergem van,ok csinaltam egy 1 honapos kezelest,de nem valtozik a helyzet!Azota is es azelott is ugyan ugy puffadt a has!Hiaba dietak gyakran mar reggel ugy ebredem hogy puffadt vagyok es ez vegtelen zavar!

Nagy Mária answered 11 év ago

Enikő! Írd be a keresőbe, hogy paleolit táplálkozás, találsz rengeteg cikket, s már meg is kapod a választ a puffadás okára.