Miert nem mondjak el az orvosok a betegnek hogy csak CHROMRA van szukseguk?

KérdésekMiert nem mondjak el az orvosok a betegnek hogy csak CHROMRA van szukseguk?
Vigh Eniko kérdezte ennyi ideje: 13 év

Kutatasok regi analizisek alapjan megalapitottak hogy a CHROM az  az asvany amely ha hianyzik a szervezetunkbol cukorbetegseget kapunk!Ha minden embernek volna elegendo CHROM  a szervezeteben nem lenne cukorbeteg es fogyna is mert a CHROM elveszi az ehseg erzetet es ugyanakkor taplalja a  sejteket de elegendo inzulint termel a hasnyalmirigyben hogy annak hianya ne okozzon diabeteszt!Miert nem ezzel torodnek az orvosok?Miert mindig csak egy betegseg szimtomajat kezelik ahelyett hogy a kiindulo okokat szuntetnek meg???!!!Szedjetek CHROMOT es megszunik a cukorbaj!Persze a mozgas elengedhetetlen es az esszeru taplalkozas!Imadtam es figyelmetekbe ajalom a Sara Biro altal leirt etrendet,,erdemes kovetni hogy megelozzuk a cukorbajt vagy eppen kordaban tartsuk vercukor szintunket!

4 Válasz
stewes answered 13 év ago

Azt ugyan nem tudom, hogy a CHROM az micsoda (bocs!), de a paradicsomban pl. van króm. Ha valami miatt a paradicsom fogyasztása nem ellenjavallt, akkor kitűnő krómforrás.

stewes answered 13 év ago

Néhány ételben természetes módon jelen lévő króm mennyisége (milligramm/100g):

Kagyló  128, brazildió   100, osztriga  57, datolya (szárított)  29, körte      27, barna garnélarák  26, teljes kiőrlésű liszt   21, paradicsom  20, gomba  17, brokkoli  16,
árpa (teljes gabona) 13, mogyoró  12, sertéshús  10, kukorica (teljes szem)  9, tojássárgája  6, marhahús  3, hering  2.

Természetes táplálkozással túladagolni nem lehet. Sok krómtartalmú szerben megtalálható ugyan ez a fém, de haszontalan formában, így a doboz felirata átverés, s a túladagolás sem zárható ki.

Érdekesség, hogy míg a betegek körében kimutatható a jótékony hatása, egészséges emberekre semmilyen befolyással nem volt a bevitele.

Sára Biró answered 13 év ago

Még csak annyi,hogy a  króm szerepe napjainkban sem tisztázott teljes mértékben. Kis koncentrációban található a szervezetben, azon belül is a szövetekben, idősebb korban aránya tovább csökken. Feltételezések szerint a koszorúér-betegségek és a fiatalkori cukorbetegség (1.típ)megelőzésében lehet szerepe.

katalin answered 13 év ago

AZT ÉN IS HALLOTTAM HOGY FOGYOKURÁRA IS AJÁJÁK.ÉN MÉG NEM PROBÁLTAM PEDIG NAGY AZ ÉDESSÉG UTÁNI VÁGYAM ÉS AZT MONDJÁK ERRE NAGYON JO.